![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | acikcasi ben az da olsa korkuyorum, ya bizim güvendigimiz tigana basarili olmazsa?ama transferlere bakarsak, bence (nobre haric..hehe)sahane transferler yaptik, yani genc yetenekli oyuncular aldik...yinede tedirginim...bence simdiden tiganaya yüklenmiyelim, yani bekliyelim, basarisiz olursa yargilariz, ama bir mac bile oynamadan bence yanlis...sabir arkadaslar sabir, eh beklerkende biraz duva edin..hehe.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Vizyondan Kastınız Televizyon mu ? Olur mu Yaw Adamın Plazma Televizyonu Var Ben Gördüm ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana bizim için büyük bir şans dünya futboluna hem futbolculuğuyla hemde henrylerle trezeguetle damga vurmuş biri adam çok ileri görüşlü size şunu garanti ediyorumki bu sene en azından 2.olacaz seneye ise kesin şampiyonuz yeterki desteğimizi esirgemeyelim beğenmeyenler ezikmi ne yoksa onlarınmı vizyonu yok ama bu sözlerinizi sezon sonu yutacaksınız ezikler defolun Konu ®kÁr†äL® tarafından (27-06-2006 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana o vizyona sahip , bizi sampiyon yapacak
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana türkiyey gelmiş geçmiş en ii yabancı teknik direktörlerdendir.beşiktasımıza cok yakısıoo hersey kariyer deil tiganayla cok basarılı olacagız yaptıgı transferlerde yerinde bnce kndi takımını kuruoo vee daha 2-3 transfer yapılcak gormeden eleştirmeyin | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Tigana hemen lucescu gibi şampiyon yapmaya gelmedi hala analmadınız galiba adam öyle bir takım kurmak istiyor ki belki 1-2 sezon şampiyon olmayacak ancak daha sonra Lyon gibi 5 sene veya senelerce şampiyon olacak bir takım oluşturmak.yani nasıl Lyon Fransanın avrupadaki lokomotfi ise Beşiktaşımızıda Türkiyenin avrupadaki lokomotivi yapmaya çalışıyor Tigana bilmiyormu 30 yaş üstü 6 tane yabancı alıp 1 sezon şampiyon yapmak ! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | istediği transferler yapılırsa neden olmasın
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |