![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ama bir sey diyim, Besiktas bir kac sene sonra Chelsea, Lyon, Porto, Celtic Rangers gibi olursa türk futbolunun zevki kacar. Hep rekabet kalmali, alsinda biz bir numara olalim da ama Barcelona gibi, bizim lig de ispanya ligi kader kaliteli olsun!! | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu konuda nerden çıktıya. Bizim medyayı geçtiniz canınız sıkıldıkça dedikodu arıyorsunuz. Unutmayın bir şampiyonlukta hocanın payı%15 taraftarın %35 kalan %50 futbolcularındır. Futbolcu oynamazsa hoca istediği kadar yırtınsın kenarda ne olacakki. aksini iddia eden varmı.Bari bu adamın kariyerini tartışmayın | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeterli bence adam kac yildiz cikartmis bence türkiyedede bunu uygulamak istiyor ve basarili olcegine inaniyorum themadpol arkadasim hocanin katkisi futbolcularinki ile esittir bence onlari calistiran taktik veren hocadir ( riza calimbay kafa topunda gs ye iki kafa golü attirdi bu taktikdir yenildik ama olsun hoca önemlidir bence ) Konu ®kÁr†äL® tarafından (27-06-2006 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Arkada$a Katılıyorum O Zaman Sen Geç Yönet ![]() Birşey SöyLemek İstiyorum..! Arkadas Demiş ki: Tigana Bizi Şampiyon Yapacak Potansiyele Sahip DeğiL..! Benim Fikrimde Şu Jean Tigana Şuanda Türkiye'deki En Kaliteli Teknik Adam..! Şuanda Herşey Onun İstediği >Gibi Oluyor Transferler Vs... ve Bir Yada Iki Tane Daha Yabancı Transfer Edicek Takım..! Maçlar Başlayınca Tigana Hakkındaki olumsuz Düşüncelerinizi Aklınıza Getirip Pişman oLmamanızı Öneririm..!!!!!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #37 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Hoca Dediğin Oynamayan Futbolcuyu Oynatır.! Yinede oYnamayanı Takımdan AtaR..! Sergen Yalçın..! Ne Oldu ?? Canı Sıkılınca Antrenmanlara Çıktı Kendi Kafasına Göre Haraket Etti..!En Sonunda Tigana Tarafından Şutlandı..! Eğer Hoca Futbolcunun Ruhundan Anlayabilirse..! Bütün Futbolculara Bir Enerji GeLir ve Daima Oynamak İsterLer.! Bence O Senin Dediğin Yüzde 15 Yüzde 45 Falan OLması Lazım..! SaygılaR
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... Konu Besiktasim_1903 tarafından (28-06-2006 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | tartışmak bile saçma Tigana ya tabii ki güveniyoruz yaptıkları bunun kanıtı...(bilinen şeyler yazmaya gerek yok) | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |