![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar galatsaraya'da yardim etsin eger yardim sayilirsa. sonucta türk futbolu kazancak. ama bunlar galatsaraya'da kazik atar. efendim neymis. bir külüp 10 milyon € getirirse satma hakki ülker'de. bumu yardim? | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
28 Haziran 2006 11:15 Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat transferi doğrularken, Sambacı için gerekli kaynak Fener ve Beşiktaş"a da destek veren Ülker'den sağlanacak... ![]() Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat transferi doğrularken, Sambacı için gerekli kaynak Fener ve Beşiktaş"a da destek veren Ülker Grubu"ndan sağlanacak UFAK TEFEK PÜRÜZLER YABANCI transferinde ağırlığı Ze Roberto"ya veren Galatasaray işi bitirdi gibi... Brezilyalı futbolcunun menajeri Juan Figer ile geçtiğimiz hafta Almanya"da buluşan Sportif Direktör Adnan Sezgin"in prensipte anlaşma sağladığı ve futbolcuya ödenecek para konusunda tarafların yeniden bir araya geleceği bildirildi... EN ŞANSLISI CİM-BOM ADNAN Polat"ın da doğruladığı transferi noktalamak için Dünya Kupası"nın bitmesini bekleyen Aslan"a Figer, "Ze Roberto"nun bonservisi elinde. Sizin teklifiniz bize en yakın teklif. Dünya Kupası sona erdiğinde kararımızı vereceğiz. Ze Roberto için şu anda en önde gelen takımın Galatasaray olduğunu söyleyebilirim" dediği öğrenildi... 2 MİLYON EURO İSTEDİ YAPILAN ilk görüşmelerde Sambacı"nın yıllık 2 milyon euro talep ettiği vurgulanırken, Sarı-Kırmızılılar"ın ise bu rakamı biraz daha aşağıya çekmeye çalışacakları kaydedildi. Ancak bu oyuncunun bonservis bedeli olmadığı için Cim-Bomlu yöneticilerin indirim olmasa bile transferi bitirmeye kararlı olduğu belirtildi. SPONSOR DESTEĞİYLE G.SARAY bu transfer için gerekli kaynağı ise son dönemde üç büyüklere maddi anlamda önemli desteklerde bulunan Ülker"den sağlayacak. Beşiktaş"ın Delgado"yu almasını sağlayan, Fener"in de üç milli basketbolcu transferini gerçekleştiren Ülker, son olarak Sarı-Kırmızılılar"ın da önemli bir sorununu çözecek. | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sevgili güzel kız güzel oldugun kadar kabasın da ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok gusell bi konuya deginmişsin sponsorlarin maddi acidan yardimi kuluplere cok buyuk yarar saglio ulker getirdi helal olsun,ama delgado satildidami ondan pay alcak ztn sponsorumuz yani bide şu dunyaca unlu adam yln olmazsa kimse bilegimizi bukemez ali dogan bizi diskoyaa goturr: ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |