![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 16 CAMORANESI Mauro Date of birth: 4 October 1976 Height: 174 cm Weight: 70 kg Position: Midfielder Current Club: Juventus (ITA) Int'l Goals: 1 (as of 26-Jun-2006) Int'l Caps: 23 (as of 26-Jun-2006) First Int'l Cap: Italy v. Portugal (12-Feb-2003) ![]() Stats Key MPMinPGFPGASOGSSP21080000133LPCRSYCRCTCTSFCFS76103 104
__________________ Siyah Zindan Olsun Beyaz Aydınlık, Herkese Nasip Olmaz, BESİKTASLILIK. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/team/index.html BU ADRESTEN DÜNYA KUPASINDAKİ BÜTÜN FUTBOLCULARIN İSTATİSTİKLERİNE ULAŞABİLİRSİNİZ ARKDAŞLAR
__________________ Siyah Zindan Olsun Beyaz Aydınlık, Herkese Nasip Olmaz, BESİKTASLILIK. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3 SORIN Juan Date of birth: 5 May 1976 Height: 173 cm Weight: 65 kg Position: Defender Current Club: Villarreal (ESP) Int'l Goals: 11 (as of 24-Jun-2006) Int'l Caps: 74 (as of 24-Jun-2006) First Int'l Cap: Argentina v. Bulgaria (14-Feb-1995) ![]() Stats Key MPMinPGFPGASOGSSP330000101119LPCRSYCRCTCTSFCFS1691 017378
![]() |
![]() | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 1- carlos teves (corıntıas -bra)forwet 2- junınho (lyon france)orta saha bunlar bıraz zor ama gormek ısterdım en azından sorın .trezqeut .puyol kadar ucmadım 3-marko babıc (b.leverkusen)orta saha 4-jose fonseca (cruz azul mex)forvet | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ricardinho dısındaki burda yazan isimlerin Beşiktaşa gelmesi zor nerdeyse imkansız.Ricardinho da Delgado ile aynı bölgenin adamı bence bobo gönderilip yıllardan beri devam eden sorunu cözmek için sol ve sağ kanat oyuncuları alınmalı Lig tv de brezilya ligini seyredenler bilir Corinthias sol acık oyuncusu inanılmaz izlerseniz hayran sizde hayran kalıcaksınız | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Corinthians'ın sol açığı ROGER.Eski Benfica'lı.Portekiz Liginde çok başarılı olamamıştı. Benim istediğim oyuncuların ilki Rafael Sobis.85 doğumlu.Ukrayna asıllı Brezilyalı.Garip değil mi?Forvet veya forvet arkası oynuyor.Takımı Internacional.Bobo'nun genç milli takımdan arkadaşı Diğer adama gelince Şili'nin Colo Colo takımının orta saha oyuncusu Matias Fernandez.86 Doğumlu.Orta sahanın ortasında oynuyor.Ülkesinde yıldız adayı değil yıldız olarak görülüyor. Menajerlik oyunlarından değildir!.. Bu arada benim ilk mesajım.Alabileceğimiz adamları belirtmek istedim.Gerçi Sobis için Internacional kapıyı 8 milyon eurodan açtı Hamburg'a... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |