![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Arkadaslar Fransa Ispanya Macinda Tecrubenin Nasil Agir Bastigini Gorduk Aylardir Bagiriyorum Topladik Gencleri Bunlarin Arasina 2 Tane En Az Tecrubeli Yabanci Lazim Simdi Delgado Geldi Oda 24 Yasinda Ama Iddaam Kesin Tecrubeli Yabanci Lazim Haksizmiyimm?? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haksizsin ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bidakka sen soruyonmu haksizmiyim die bende haksizsin diorum bu kadar basit vasat tecrubeli alacagima gelecek vaadeden genc alirm daha ii
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence haklısın arkadaşım. şöyle bir düşünüyorumda uefa da yada ligde dakika 75 ve 1-0 yenik durumdayız. Ozaman bu gençlerin ayakları titremeye başlar işte.. Bunları ayakta bir arada tutacak ateşleyecek yeri geldimi kızacak yol yordam gösterecek bir ihtiyar lazım aralarına.
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
KESINLIKLE BRAVO ISTE YORUM !!!! | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | buda senin tecrubesizligin,,, vasat kelimesi nerde gectiki tecrube gecince vasat oluyoo genc olunca vasat olmuyoo unutma kardesim cagdas.adem.okan koc. ta genc ti = zago guinti kaan dobra da tecrubeli ve yasliydi sonuc simdi haksizmiyim canim kardesim benim | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Victor Valdes 24 yaşında Carlos Puyol 27 " " Rafael Marquez 27 " " Thiago Motta 24 " " Xavi Hernandez 26 " " Ronaldinho 26 " " Samuel Etoo 25 " " Messi 19 " " ----------------------------------------------------------------------- Runje 31 yaşında Mustafa Doğan 30 " " Gökhan Zan 25 " " Koray Avcı 28 " " İbrahim Toraman 25 " " Kleberson 27 " " Ali Tandoğan 29 " " İbrahim Üzülmez 32 " " Delgado 24 Gökhan Güleç 21 Baktığımız zaman 2 takım arasında yaş olarak büyük fark yok.sadece yeni transferlerin genç olması kafamızda soru işaretleri bırakıyor olabilir.fakat Hollanda liginde psv ve ajax kulüpleri her yıl şampiyonluğa oynarlar fakat futbolcularının çoğu gençtir.Farfan,Alex Rodrigo,Damarcus Beasley, özellikle ve özellikle Klaas-Jan Huntelaar çok genç ve yakında büyük bir kulüpte oynayacağı kesin.İngilterede ise arsenal takımı gençleştirmeye gidiyor.ayrıca ingiliz takımları artık yüzünde tüy bile çıkmamış çocukları bulup getiriyorlar aralarınada 2-3 deneyimli futbolcuyla sorunu çözüyorlar.öyle bizim takımımızda sizin anlattığınız gibi büyük sorunların yaşanacağını sanmıyorum.güzel bir kadro kuruldu bizim yapacağımız şeyde onlara destek vermek. deneyimli futbolcu alacaz diyede ailton.fran gibi kulübe yük olacak kişileri transfer etmemeliyiz.son söz olarakta Tigana'nın sözü aklıma geliyor " okadar yaşlı futbolcu alacaksak Sergeni niye gönderdik.harbidende doğru o zaman Sergen'in Cordoba'nın Okan'ın günahı neydi. biraz sabır... | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Serdar Kurtuluş 87 li (1 Milyon Dolar Artı 2 Futbolcu ) Burak Yılmaz 85 li (1 Milyon 750 Bin Dolar Artı 2 Futbolcu) Ferreira 81 li (Allah Bilir Ne Verildi.) Runje 76 lı (30 Oluyor 31 Değil) Bizi Avrupa Ülkeleriyle Karşılaştırmışsın Bravo Sana Senin Yabancı Kontenjanın Kaç ? Onların ki Kaç ? Kesinlikle Alınan Hiç Bir Futbolcunun Teknik Özelliklerini Tartışmıyorum.. Ama Daha Hayatlarında Büyük Takım Tesisi Görmemiş Büyük Takımla Maç Yapmamış (Büyük Takımdan Kastım 4 Büyük) Futbolcuların Avrupa Kupası Maçlarında Napacağını Kim Söyleyebilir Buyrun Söz Sizin.. Biz Tecrübeli Dedikçe Bazılarınız Yaşlı Anlıyor Bazılarınızda Avrupada Oynamış Olması Yetiyor Size.. Bana Ferreira Ş.L. de Oynadı Tecrübeli Demeyin Hayatında 2. Tur Görmemiş Futbolcu O.. Bana Gökhan Zan Tecrübelide Demeyin ![]() ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |