![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şoktayım Kına yaksın artık kolpa basın dünyaca meşhur taraftar grubu artık yok şaçmalık tabi bu duruma getirenlerde şaibe karıştıranlarda yaksınlar adamlar burada neredeyse davul zurna çalacaklar yazık | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu mudur yani ?? her zman haklının yanında olan çarşı şimdi nie kendine haksızlık yapıyor ?? birileri istedi diye, tüpçüye ve sinan'a protesto oluyor diye çarşı bitirelemez, tüpçünün bu camiaya verdiği zararlar çok fazla olmaya başladı artık çarşı bitsede tüpçüye olan kin ve nefret bitmicek, eminim bu karar da tüpçü ve tayfasının başının altından çıktı yazık çok yazık
__________________ ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forz abeşiktaş şimiye akda rne yaptıki bu kada rüstüne geliyosunuz çarşının beşiktaş açrşısız çarşı beşiktaşsız olmaz diyoruz inanmıyosunuz beşiktaş çarşı o stada gitmesin bakalımne izliyeceksiniz... Maçın başlamasıyla başalyıp sonuna akdar bitmeyen bir tarafatrlık örneği gösterdiler hiç susmayan amrşlarla rakipler neye ugradıgını şaşaırdı ve söylediğinize bakın ve gelmiş hayla bi kaçkişi kına yakmalı diyor... yazık çok yazık......... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sana gel bir ara forzanın neler yaptığını anlatayım bekliyorum cevabını
__________________ ![]() emperyalizmin ve oligarşinin var olmadığı düzene merhaba... kahrolsun kapitalizmmm... | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi seyredelim ve görelim bakalım basını. beşiktaş için başka ne söylemler ne yazılar çıkaracaklar çok merak ediyorum. bakalım bu sefer kime taş atacaklar. şoktayım hala soğuk duş etkisi yarattı | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | diğer grupların ksıkançlığı ve üç beş insanın satılık çarşı demesi bir çaşrıyı yo kedemez zaten ben bire bir gördüm bire bir yaşadım o stadın içnide dunya akda rmaç izledim beşiktaş çarşı dışnıda hiçbir grup zevk vermiyor o stadda | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya böyle olacağı çok önceden belliydi seyretmedik mi heryerde duymadık mı herkesten çarşı daki bölünmeleri rant kavgalarını pankart açtı diye adam öldürmeyi.. olacağı şu Alen çıkacak bir grup kuracak karşısına başkaları çıkacak v.s v.s tebrikler yönetim tebrikler.. BEŞİKTAŞ lılık ile ilgili hiçbirşey bırakmayın silin yıkın herşeyi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |