![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ÇaRŞı yı yok edenler şimdi rahat rahat uyusunlar...kendi kendime de kzıyorum aslında daha önceleri çarşıya bazu yorumlar yaptığım için.ama bunu yaşıma bağlıyorum..ve bazı şeyleri zamnla öğrendim bazılarının dolduruşu geldiğimi yazdıklarımı düşündükçe kahroluyorum...ama savunduğum tekşey ÇaRŞı nın yerine içerisindeki ASALAKLARIN YOK EDİLMESİ.... NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR UMUDUM VAR HALA...BİLDİĞİMİZ GİBİ ÇARŞI BİR RUHSA RUH EBEDİDİR...VE HİÇ BİR ZAMAN YOK OLMAZ...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tribün efsanesi Çarşı kendini bitirdi Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu ''Çarşı'', kendini feshetme kararı aldı. Tribün lideri Alen Markaryan,''Çarşı kendini feshetmiştir. Çarşı artık yok'' açıklamasını yaptı.''Ligtv.com.tr'' adresli internet sitesinin haberine göre, ''Çarşı'' ile ilgili ''Asi Ruh'' belgeselinin Beşiktaş Kültür Merkezi'nde bu geceki galasında konuşan tribün lideri Alen Markaryan, ''Çarşı''nın, Beşiktaş'ın önüne geçtiği yönündeki eleştiriler ve türlü spekülasyonlardan yakınarak, ''Çarşı kendini feshetmiştir. Çarşı artık yok'' açıklamasını yaptı. Bu arada ''Çarşı'' grubunun resmi sitesi ''forzabesiktas.com''da, Alen Markaryan adına açıldığı belirtilen başlıkta da haberin doğru olduğu teyit edildi ve ''Kanallarda ve internet sitelerinde geçen haber doğrudur. Çarşı ismi bitmiştir'' ifadesi yer aldı.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | sevinsin çarşı yı çekemeyenler!
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ağzı kulaklarında gezen Beşiktaşlı taraftar arkadaşlarım var şirkette... birçoğu mutlu zaten merak etmeyin ! | ||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
o arkadaşalrın stadı artı kdoldururlar tabi unutmuşum bir iki maç gidecekelr yaa stada stadın eng zuel eyri çarşıya ait ve onlar izliyemicek yaa maçı ondans eviniyoalrdır.. çarş ıgitit artık izleyecez maçı diye tarafatr gitti izleyici geldi | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bölünüyoruz dedik hala devam ettik suc bizde arkadaslar suc bizde ve basında
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktşı çarşı olmadan hayal etmeye çalışıyorumda gerçekten inönü bana ço ksıkıcı geliyor çarşı varken maça 2 saat önce gelsende o taraftar zevk veriyodu sana maçı bırkaıp kendi showumuzu izliyoduk tam onikinci adamdı bu alemin en iyi onkinci adamı hatta | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |