![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet böyle düşünüyorum var mı itirazın!! Ben Beşiktaşın tribünlerini sevdim, başkanını yönetimini eski fenerli futbolcularını değil!!! Alayına isyan! İnadına ÇARŞI!!! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
arkadaşlar giden gider kalan sahalar bizimdir.bizi yarı yolda bırakmak beşiktaşlı ruhuna yakışmaz.ayrıca çarşıyı fesh ediyorum demekte 3-5 kişinin elinde değildir.ayrıca çarşı yokken beşiktaş vardı sonsuza kadar da olmaya devam edicek.bu böyle biline...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya sanki dükkan kapatılıyor bişey anlamadım ben. | ||
| |
| | #5 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEYLER "ÇARŞI" İSMİ YOK ARTIK .. VE ABİLERİMİZ KENDİNİ DİNLENMEYE ALDI YİNE MACLARINI TRİBÜNDE İZLİCEKLER .. SADECE CARSI İSMİ YOK ARTIK .. Kİ CARSI Bİ RUHTUR VE HER ZMAN VARDIR .. ALIN ABİLERİMİZ YOK ARTIK HADİ GECİN TRİBÜNE GÖRELİM CARSIYA SATILMIŞ DERKEN KONUSAN BÜYÜK BESİKTAS TARAFTARINI .. SİZ CARSI DEGİLSİNİZ BESİKTAS TARAFTARISINIZ YA .. HADİ ORDAN ! HAYATINIZDA 1 KEZ MAC İZLEMEMİŞ ADAM GENCLİGİNİ HEBA ETMİŞ CARSIYA LAF EDİYOR KARALIYOR YIPRATIYOR .. SİZİN SAYENİZDE HERSEY BU DURUMDA .. ALLAHINIZDAN BULUN | ||
| |
| | #7 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çarşı dediğin böyle olmalı
__________________ BeşiktAŞK | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÇARŞI yı bu hale getirenler utansın bence ÇARŞI satılmış diyenler görsün şimdi ÇARŞI yı kimse satın alamaz ancak bu şekilde kendi kendini biterebilirdi o daoldu taraftardan ekleniyoruz diyen futbolcular bayram etsin şimdide oynamasın da göreyim ÇARŞI o statda ses rekorunu kırdı 132 desibel ÇARŞI olmadan oradan 30 desibel ses ancak çıkar olmadı be ÇARŞI
__________________ bazen sevinç paso keder BEŞİKTAŞLI olmak yeter ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaaa ben çarşının beşiktaşın önüne geçtiğini düşünmüyorum beşiktaş çarşısız çarşı beşiktaşsız asla olmaz olamaz. dünyanın en ii taraftar gurubu bir çırpıda bitmez.bizler önce yüce beşiktaşımızı gördük sevdik gönül verdik sonra çarşıya gönül verdik.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |