![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte sıra demek çarşıya geldi vay be şimdi de sıra beşiktaşta helal olsun yönetim yapacağınızı yaptığın lanet olsun ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla çok yazık çokk. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşı sadece bir taraftar grubu değilki kapatabilsinler çarşı beşiktaş taraftarını ruhunun bir parçası ruh hiç ölürmü bırakın çarının kapatılmasını bjk kapansa bu aşk bu sevda bitmez bu ruh ölmez ..... bir beşiktaş taraftarı olarak bu olaya çok üzüldüm grubu yıkmak stad yıkmaya benzemez ... çarşı türk taraftarının öncüsüdür sesi kısılına kadar bagırır takımını destekler yenilsede yanında durur yensede bir çok rekoru ve görsel şölenlrivardır sadece futbola değil herşeye duyarlı bir taraftar grubudur bizler buna izin vermeyiz verditmeyiz soru yorum size SİZCE BU RUH ÖLÜRMÜ !!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sadece çarşı ismi olmayacak abilerimiz dinlenmeye cekilecek tabi kapalı yine carsıdan olan insanlar tarafından dolu olucak .. ztn çarşı bi ruh degilmidir değisen birsey yok | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kimse artık bu abiler anlayamadım gitti, neyse şimdiki şam o abileri olmadan bir şey yapamayan o gençlerin de oradan uzaklaştırılması, tabii o gruptakilerin uyguladıkları yöntem gibi zorla değil, tarifeyle... | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
İsim isim mi sayalım karalarken eleştirirken oturdugun yerden yapmak güzel ama daha kim olduklarını bilmiyorsun .. alen abi cem abi ayhan abi yılmaz abi selim abi vs vs carsının önde gelen isimleri... SEN KİMİ NERDEN UZAKLASTIRIOSN SEN KİMSİN AYIPTIR SORMASI ?? | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayat biter Alem biter Ortam biter ÇARŞI bitmez bu lafları söliyenler biz değilmiyiz ÇARŞI bitemez yapmayın arkadaslar ÇARŞIYI ve ÇARŞI ruhunu hep birlikte el ele kol kola yaşatalım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |