![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar çarşının bu hale gelmesinde basının,bizimle alakasız kişilerin olduğu kadar bizlerinde büyük şucu olduğunu düşünüyorum. herşeyden çarşıyı sorumlu tuttuk hepimiz sokaklarda biz çarşıyız diye dolandık bir çoğumuz çarşının ne olduğunu öğrenmeye çalışmadan üstümüze geçirdik çarşı pelerinini ama taşıyamadık birlik olamadık başkalarının oyununa geldik.biz kendimize beşiktaşıma gönülden bağlı insanları herzaman menfaat sağladıkları için suçladık çarşıyı anlamaya çalışmadık. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | böyle bir$ey bir ki$inin ağzından çıkan tek kelimeyle mi olacak? yazık çok yazık. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede tek kişinin lafı ilemi ??
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olmaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz bi dalga gecemedikleri carsi kaldi onuda baska takima transfer edin yerine fenerden topcu alirsiniz ne lan bu sakami biz dunya markasiyiz olmaz bole dava
__________________ BESIKTASIN sampiyonluklari kadar serefli ve guzel ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardesim kime sordularda karar verdiler bu ise sportif basarimiz yok sayelerinde neymis carsi takimin onundeymis ya arkadas biri bunu durdursun yoksa benim kalbim duracak
__________________ BESIKTASIN sampiyonluklari kadar serefli ve guzel ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ultralar gibi şube mi bu da he deyince kapatsın. ruhları nasıl kapatacaksn? durup dururken ne oluyo anlamadım ama bi kaç güne çıkar kokusu | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Buyurun burdan yakin!! Zamaninda da yazmistim dünyadaki en iyi taraftar gurubuna sahip olmaktan gurur duyacagimiza tutturmus en güclü yönümüzü sivriltmeye calisanlarla birlik olup CARSI yi hirpalamaya calisiyoruz diye. Eger dogruysa o zaman sezon sonunda CARSI olmadan basari gelmezse bu sefer kimi suclayacaksiniz?? Veeeee CARSI nin bosalttigi tirübünlerde baska ufak tefek bir cok gurup türer ve bunlar da kendi aralarinda catismaya girerlerse ne olacak?? Yaziklar Olsun CARSI ya KARSI olanlara!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |