![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içim kan ağlıyor ya çarşının kıymetini biliyordum ama bu seneki tutumu belliydi . ve buda ÇARŞIYI bitirme noktasına kadar getirdi . . ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| |
| | #3 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger herkes carsının tarihi okuyup durusunu bilseydi bunların ne kadarda yanlıs oldugunu bilirdi.. alen suan carsı grubunun lideridir ama sahibi deil cunku carsı grubu bir kisinin sahip olabilecegi birsey değildir..bu gunler olmasa iyi olurdu ama atalarımız ne demis persembenin gelisii carsambadan bellidir
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Değerlerimiz yok olmaz yok edemezsiniz! Butun bu seraitten daha elim ve daha vahim olmak uzere, memleketin dahilinde, iktidara sahibolanlar gaflet ve delalet ve hatta hiyanet icinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri sahsi menfaatlerini, mustevlilerin siyasi emelleriyle tevhidedebilirler. Millet, fakru zaruret icinde harap ve bitap dusmus olabilir. Ey Turk istikbalinin evladi! Iste; bu ahval ve serait icinde dahi, vazifen: Turk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktir! Muhtac oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda mevcuttur! "
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ilginç bir karar, çarşı oluşumu artık kendini , şahısları aşan bir durum bunun lafla bitmesi pek anlamlı bir durum değil... alen bir sembol ,onun kararları tabiki önemli beşiktaşlılar ve çarşı grubu için fakat bu kararı vermesininin arkasındakileri bilmek ona göre konuşmak lazım , "haklı" yada "haksız" demek için... bence çarşı olur başka birşey olur önemli olan beşiktaş ki çarşı olmasın diyenler yada çarşısız tribün olmaz diyenler hepsinin beşiktaşlılığı tartışılmaz, boşuna birbirimizle çatışmaya girmiyelim... son olarak zannetmiyorum "çarşı" bir özel şirket gibi kapansın , yada fesh edilsin, herzaman devam eder... son beşiktaşlı kalana kadar...
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arklar dedi dahi nen dedim inanmadım bjktv aç bi baktım ki onların dedikleri doğru ağlamamak için kendimi zor tuttum ben kendimi bildim bileli ÇARŞI BEŞİKTAŞLA anıldı şimdi onları ben asla ayrı düşünemem nolur ALEN abim böyle yapmayın dünyaya mal olmuş bi taraftar olmuş ÇARŞI bu taraftarlığı bizden mahrum etmeyin .ÇARŞI ve BEŞİKTAŞ bi bütündür ve ayrı düşülemez.
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |