![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
vallahi doğru demişsin taki KARDEŞ bir güzel sözde rakiplere benden donunuzdaki deliğe bakmadan g...tünüzü poyraza açmayı siz nereden öğrendiniz? EZİKLER TAKIMI... işte şimdi çıldırın..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #292 | ||
MY IMMORTAL ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o mektubu okuyunca içim ürpedi ağlayasım geldi yaa... böyle birşey olamaz kabul edilesi bir şey değil.hani "RUH" tu ÇARŞI.ne bu böyle?sanki herhangi bi nesneymiş gibi tabir edilmiş insanın canı sıkılıyor bu duruma.gerçi kapatılsa ne değişir ki onca ÇARŞI bağımlısı maçlarda BEŞİKTAŞı yalnız mı bırakacak,tekrar bir araya gelemeyecek mi bir adı olmasa da yine aynı RUHu taşımayacak mı?taraftarın içinde ki "RUH"u mu söküp aldılar sanki...şaka gibi gerçekten çocuk oyunu mu bu?
__________________ ................BEŞİKTAŞ............... | ||
![]() |
![]() | #294 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hasmet babaoglunun da dediği gibi, bu sene demiroren yine basarısız olursa ki buyuk ihtimalle olacaktır, Carsıyı cok zor gunler beklıyordu. Bircok Besiktaslı artık Carsının demiroreni desteklemesinden, istifa diye bagıranlara kufreden amigolardan dolayı sogumustu carsıdan. Olası bir basarısızlıkta millet faturayı carsıya kesecekti '' al iste desteklediğiniz adamlar bizi bu hale getirdi'' diye ve daha da cok antipati olacaktı carsıya karsı. Tribun liderleri de bu durumu gordu ve geri cekildi boylece sorumlulugu almaktan yırttılar. Benim dusuncem bu. Ayrı bir konu da su; insanoglu gercekten cok ama cok garip ve nankör. Dun Alen abi, Alen abi diye gezenler bakıyorum bugun '' sen gidersen git Alen, carsi bitmez biz burdayız '' falan yazıyorlar. (bkz. forza )Şimdi benim Alen'e yada baska bir trıbun liderligine hicbir hayranlıgım yok, ama bugun kendine Carsı diyen coluk cocuk, bunu tamamen Alen sayesinde yapıyor. Ben lisedeyken kimse oyle havadan kendine carsi diyemezdi. Carsı poları, montu yoktu. Isportacıdan montu alan Carsı olmazdı. Carsı belli insanlardı, genelde semtin cocuklarıydı. Sonra Alen bir laf attı ortaya; '' Carsı bir ruhtur, bu ruha sahip herkes carsıdır '' diye. Olan da ondan sonra oldu zaten. 15 yasında cocuk ben carsıyım dedi, hayatında maca gitmemis adam ben carsıyım dedi. Forzaya yazan coluk cocuk ben carsıyım dedi. Simdi aynı adamlar hesap soruyor Alen'e, kapatamazsın carsıyı diye. Ulan sen kimsin ki adama kapatamazsın diyorsun. Kapattım diyor iste. Acarken sana mı sordu da kaparken sana sorucak. Dedigim gibi '' carsı bir ruhtur'' palavrası cok zarar verdi carsıya. Ne kadar coluk cocuk varsa kendilerini carsı saydılar. Simdi de Alen'e hesap soruyorlar. Baksana trıbun liderleri '' giymeyin su carsı polarını, montunu '' diyor. Bu forumda onlarca kisi carsı polarım var dıyor, carsi tshirtu giyip fotograf cektırıyor. Yahu senin abi dedigin adamlar carsıyı kuran adamlar ''carsı poları, montu satanlar ve giyenler Besiktasa kotuluk yapıyor'' diyor sen hala forumlarda carsı poları ve tshirtu arıyorsun. İste bu kadar kaybetti artık Alen kontrolu, onun dedıklerını de sallamıyor artık millet. Ama bunun da suclusu Alen. carsı bir ruhtur dedin ne kadar heyecanlı ergen varsa ben de carsıyım dedi, simdi seni de sallamıyorlar.
![]() |
![]() | #295 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içim kan ağlıyor ya ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #296 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
çarşı bi dükkan mı ki kapatılsın ya.. Çarşı eşi benzeri olmayan bi ''RUH''tur!!! 6 yaşımdan beri böyle öğretildi bana.. alem biter, ortam biter, ÇARŞI BİTMEZ!!! İki söylenti nedeniyle taraftarın üzülmeye ne hakkı war Allah aşkına?
__________________ zamanın çığlığı pencereme dayanmışken, hanginizin dudaklarında dolanan şarkıları paylaşmak için can atmadım ki... | ||
![]() |
![]() | #298 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #299 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger herkes carsının tarihi okuyup durusunu bilseydi bunların ne kadarda yanlıs oldugunu bilirdi.. alen suan carsı grubunun lideridir ama sahibi deil cunku carsı grubu bir kisinin sahip olabilecegi birsey değildir..bu gunler olmasa iyi olurdu ama atalarımız ne demis persembenin gelisii carsambadan bellidir
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #300 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Değerlerimiz yok olmaz yok edemezsiniz! Butun bu seraitten daha elim ve daha vahim olmak uzere, memleketin dahilinde, iktidara sahibolanlar gaflet ve delalet ve hatta hiyanet icinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri sahsi menfaatlerini, mustevlilerin siyasi emelleriyle tevhidedebilirler. Millet, fakru zaruret icinde harap ve bitap dusmus olabilir. Ey Turk istikbalinin evladi! Iste; bu ahval ve serait icinde dahi, vazifen: Turk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktir! Muhtac oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda mevcuttur! "
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |