![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 25 yıllık mazisi olan çarşıyı ne yıldırım demirören nede alen kapattım diyerek kapatabilir.birinin çıkıpta kapattım demesiyle benim içimdeki yada benim gibi düşününen milyonlarca beşiktaş taraftarının içindeki çarşı aşkı bitebilir mi?biz beşiktaşa olduğu kadar taraftarımızada aşık bir taraftar grubuyuz.SEZON AÇILIR KAPALI DOLAR ÇARŞI KENDİ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayrıca ben şu çarşı beşiktaşın önüne geçti lafına kafam takıldı biraz.alen abi niye düşünüyorki bunu beşiktaşı sportif açıdan mali açıdan bu hale getiren yönetim düşünsün taraftar neden beşiktaşın önüne geçti diye çünkü bu işin suçlusu biz değiliz onlar.5 yılda bir 10 yılda bir şampiyonluk görücez 2. sınıf topçularla maç izlerken kanser olucaz sonra suçlu çarşı ilan edilecek yok böyle bi mantık beşiktaşın elle tutulabilir bir tek taraftarı kaldı böyle bir dönemde birbirimize kenetlenmek yerine neden bölünmeyi seçeriz ki.herkezin gıpta ettiği taraftar grubumuz çarşıya 25 yıllık tarihine maça girmek için stad önlerinde yatan,sokağa çıkma yasağı varken askerlere görünmemek için ağaç üstlerinde saklanan babalarımıza dedelerimize büyük bir saygısızlıktır.biz atalarımızdan aldığımız bu bayrağı daha çocuklarımıza torunlarımıza vericez inşallah.SEZON AÇILIR KAPALI DOLAR ÇARŞI KENDİ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAR!!!saygılarımla...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu braveheart1903 tarafından (20-06-2008 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #6 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ALen abi umarım kararından gerı doner ÇARŞI kapanamaz kapanmamalı ezikleri sevindirmemeli... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş taraftarı kendını fesh ettı dıyorlar orda burda konusuyoruz ınsanlarla baba çarşıda kapanı artık dıyorlar ınsanlar haz alıyor hanı çarşı kapandıya hanı buyuk beşıktaş taraftarı arkık yok ya ınonude yıkılıyoo veya arapsacı bır proje nedır bu ınsanlardakı gaflet besıktasın yok olma duygusu hoslarına gıdıyo yok oyle kardesım çarşı kapandı falan uc bes kısı dedı dıye çarşı kapanamaz hem çarsı nedırkıı çarşı degılmıydı kapatanlara gore YAGMURLU BIR GUNDE BIR SEMSIYE ALTINDA TOPLANABILME IRADESI degılmıydı carsının adı beyler ılla lagazetta della spor mansetmı atacak bu buyuklugu veya 86 ulke naklenmı desıbel manyagı olacak bırakalım bu ıslerı bakın bugun daha cok bırlık olma kenetlenme besıktaslı olma gunudur rakıpler tesıslestı ekonomık guclendı hesey oldu ya bız kendı kendımızı yıyoruz bırakın bu ıslerı saldırın kombınelere cıldırın cılgınca ve bırlık olalım bızı kımse yıkamaz cunku BEŞİKTAŞIN BEŞİKTAŞTAN BAŞKA DOSTU YOKTUR
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/63015-alenin-yazisi-hakkinizi-helal-edin-ve/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-05-2008 06:00 | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |