![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla kim ne derse desin adam cok dogru soylemis ikisine 11 milyom euro verecegine bi tane adam gibi dunya yildizi alsalardi cok daha iyi olurdu bence bizim forvetimiz iyi idi zaten gokhan bobo ikilisi iyi isler cikardi. nobre yerine daha iyi yerli oyuncu alinirdi hemde daha ucuza. kazim abiye katiliyorum | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | İsviçreli gazeteci Ceeroni şöyle demiş böyle demiş. kim bu futbolun duayeni mi. Zavallı bir isviçrelinin sözüylemi futbolcu alacağız.
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Nobre için 3,5 milyon euro ödedi, Delgadoyu Ülker getirdi. Kötü bir niyeti olmayan hiç kimse maaşları vs. hesaplamaz, dünyanın hangi kulübü maaşsız oyuncu oynatıyor (gs dışında ![]() Kazım Kanatı da yorumlarını da sevmem. Ben yıldız oyuncu var diye Beşiktaşlı olmadım, yıldız gelecek diye Beşiktaşlı olacak adamdan hayır gelmez. Neyse takıma iyi kanat oyuncuları lazım ama Kanatlı Kazım söyleyince o bile yalan geliyor. | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
çok haklısın kardeşim.bu adamlar böyledir.dünya futboluyla alakalı tek bilgileri yoktu ama habire biryerlerinden uydururlar
| |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | salak Ya...20 Trilyona Getirilen Dünya Stari Kimle Oynayacakti Tek Başinami Oynayacakti Kazim Efendi....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |