![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adamin dedigi seyler celiskili!!biraz düsünün, diyelimki iki siradan oyuncu yerine bir star alsaydik, ne oldurd? hangi mevkiye alirdik, diyelimki orta sahaya, eh ozaman kime pasini atacakti, bir nobre yine eksik olmayacakmiydi, yaa forvet star alsaydik, ona kim paslari atacakti??? lütfen, kazim kanat, zaten ne dedigini bilmiyor...ve arti: ailtonu alan bizim "büyük" baskandi, ve iste bizim baskanin starlarini biz elden cikartamiyoruz, bzim baskan starlari satiyor(carew)....... Konu güzelkiz tarafından (30-06-2006 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben daum'u dunyanin ilk 3 teknik direktoru arasina sokan adamin kelimelerini cumlelerini yazilarini agzindan cikan sozleri tiri virisini kaaale almam.
__________________ ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben kazım kanat okumuyorum arkadaş..ya bu kadar mı saçmalar insan..adam alınmalı kanatlara..ok..kimsenin bişi dediği yok da..bu transferi kim yapar kardeşimm..topçuyu bulup,getirecek,oynatacak,kesecek,gönderecek olan tigana nın ta kendisidir..yardımcısı bile deildir..bundan önceki transferlerin teknik direktör gelmeden yapılmış olması en büyük hata diilmiydi zaten..bırak bu işi kazım kanat..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Delgadonun O Paraya Değip Değmeyeceğini Selçuk Yula Ve İsviçreli Yazar Değil Biz Görecez Onlarda O Zaman Gazetecilik Yapabilecekler mi Bakalım.. Ama Bence Başkan Başkanlığa Aday Olacaksa Cebinden Bi Süper Yıldız Almalı.. O Konuda Haklı Yani.
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bizde kosovada bir laf vardir yaslilik maskaralik ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |