![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de zaten seçimde seçtirmeyelim diorum, kalkıpta şimdi gitsinler demiyorum ki... ama görüceksiniz bak seçimde de onlar seçilecektir....
__________________ simsiyah karanlıktan bembeyaz aydınlığa koşmaktır beşiktaşlılık | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yönetmek tecrübe işidir bunu unutmayın genç arkadaşım azize ilk geldiği yıllarda 3 gs ve 1 gs uefa kupası gördü fbnin en eleştiren yöneticisiydi stat bu adamı ayakta tuttu. yönetim sevmediğim yanları çok gs şampiyonlunu istemesi vs. gibi ama tecrübe kazandılar senedir hata yapa yapa yapmamayı öğrendiler bu aşamda yönetin değişmesini mi istiyorsunuz bu bize zarar getirir
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yönetimimiz iyi niyetli ancak becerikli bir yönetim değil. Fakat bu sadece ligde başarıya endekslenmiş taraftar kafası yüzündne bu yönetim geldi, bunu da unutmayalım. "Ahmet Dursun Seba Gitsin" diyenler bugün hiç ağlamaya hakları yoktur, Beşiktaşın imajının şu hale gelmesinde en büyük pay onlarındır. Bu yönetim gidince gene aynı kafada bir yönetim gelecektir. Son olarak, ligde daha başarılı olan rakiplerimizin yönetimleriyle karşılaştıralım: Aziz Yıldırım: Bu adamı bırakın BJK ma başkan, kapıcı olarak bile düşünemiyorum. İsterse ŞL şampiyonu yapacak olsun Allah korusun derim. Özhan Canaydın: Efendi ve kibar bir insan ama zombi gibi aşırı pasif. Beceriksizlikte bizim yönetimi 3 e katlar. Sonuçta bu yönetimi şu anda didiklemek bize ne fayda getirir ne de yakışır. Seçim zmanına kadar çenelerimizi açmamalı, diyeceğimiz varsa kongrede, sandıkta söylemeliyiz. Tigananın vizyonuyla, Delgadonun yeterliliğiyle, Yönetimin becerisiyle lig başında uğraşmak fenerli ve gsli medyanın işi, biz şu anda her halükarda onların ardında durmalıyız. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar yönetim ne yapsin cikip kendilerimi oynasin yaptilar adamlar transfer tutmadi ne yasinlar ki herseyde yönetimin ne gibi sucu olabilirki adamlar saha ya giripte kendilerimi oynasinlar teknik kadro ne istoryosa onu yapiyorlar bu sene insallah cokkk iyi olacaz..yönetimede ve sporcu arkadaslara tam destek vermeliyiz ÖLÜMÜNE BEŞİKTAS... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaşlar yönetimin başarısız olması konusunda fikirleriniz dogru yanlız şu an ve konum itibari ile beşiktaşımıza bir fayda saglamayacagını bilmenizi isterim tek yapacagımız bu saatten sonra tam destek hep destek | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetimin yaptığı hatalar muhakkak vardır ama anında sallandırmak gerekmez.yani herşeye karşı olmanın manası yok.yeni kadro yeni yatırımlar bence bu yönetim kalmalı.en azından bir şans verilmeli.arkadaşlar lütfen yıpratmayalım daha ılımlı ve olumlu yaklaşalım.sonunda yine üzülen biz oluyoruz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |