![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | büyük bir ihtimalle yönetim bunun farkında ve bu hafta içi herta ile masaya oturacaklardır ayrıca gilberto tecrübeli bir sol kanat ve ihtiyacımız olan bir bölgede herta da bu sezon çok iyi işler yaptı ! | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | brezilya milli takiminda oynayan bir oyuncuya kotu demek bence yanlis , bide dunya kupasinda oynadi bide gol atti ..
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar basında çıkanlar arasında gilberto en iyisi.Ama bana kalırsa bizim DENİLSON u almamız gerekir. Hem solu uçurur hem de türbinleri çoşturur bizim de ihtiyacımız olan yeni bir nouma...
__________________ İyi Günde BEŞİKTAŞLIYIZ ; Kötü Günde SapınakadarBEŞİKTAŞLIYIZ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yıllardır sol kanat sıkıntımızı aşablecek bi adama ihtiyacımız var bizim buda alternatifler arasında en iyisi gilberto delgadoyu bitiren yönetim bunu da bitirsin ve sezona bomba gibi girelim bence gilberto gelirse cok ii olur o.sahamız...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |