![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | böyle konu mu açılır. konuyu herhangi birşeye dayandırarak taransfer kısmına yazabilirsiniz..
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
|
![]() | #132 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #135 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaşlar daha alınmadı yahu adam ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bırak süleyman abi sabır mabır aristokrat konuşmaları sabrımı kaldı bunun anasını satıyım kamp başlıycak daha ortada bi şey yok
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ’I KARŞI KARŞIYA GETİREN FRANSIZ YILDIZ ROBERT İLE İLGİLİ ŞOK GELİŞME!.. “BEŞİKTAŞ ROBERT’İ GALATASARAY’IN ELİNDEN ALAMAZ!..” Beşiktaş’ın Robert için devreye girmesinin ardından, bu futbolcunun Galatasaray için Türkiye’ye gelişinde büyük pay sahibi olan Başkan Özhan Canaydın'ın ortağı Haim Fresco, Maraton.Com.Tr’ye özel açıklamalar yaptı.. Robert ve Zikos’un sarı kırmızılı takımın gündemine gelmesini sağlayan, ancak yönetimde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle artık transfer işlerine karışmayacağını açıklayan Fresco, Robert için Beşiktaş’ın girişimlerde bulunmasının ardından, “Ben Robert’i Türkiye’ye gelmeye ikna etmek için tam 1 yıl uğraştım. Olayın zorluklarını ben biliyorum. Robert’i transfer etmek öyle kolay değil. Beşiktaş Robert’i Galatasaray’ın elinden alamaz. Bu futbolcu Türkiye’ye gelirse Galatasaray’dan başka bir takımda oynamaz!..” dedi | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |