![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | |||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakı mercımek formasından kac tane satılır cok merak edıyorum yaaa valla sızce kac satar secenekler 1 tane onuda kendı alır veya 2 tane bırınıdeesınede alır evlıyse ![]()
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 Konu ALPAY tarafından (08-06-2006 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Roberts olayı yalan arkadaşlar.. Bobo 1 sene daha kiralık değil mi?? Ben en azından birkaç spor kanalından, internetten, çevremdeki beşiktaşlılardan öyle duydum... 5 forvetle oynicak halimiz yok değil mi? =) Murat Şahin içinse bence süper lig de oynayabilceği bir takıma gitmeliydi.. Hem milli takım için hem kendi için hem de beşiktaş tribünleri için.. Fevzi ye duyulan güvensizlik ona karşı da var çünkü öyle mantar goller yediki.. Ama helal olsun açıklamaları güzel.. Bu sol kanata alıncak oyuncu içinse.. Daha kimbilir kaç oyuncunun ismini atıcaklar ortaya.. Artık hayırlısı kimse o olsun.. O yükü kaldırsın.. Deniz tarafındaki kaleye giderken güzelim kapalıdan sprintlerini güzel ortalarını sert şutlarını görelim en azından gelicek futbolcunun =))) | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |