![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #321 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() |
|
![]() | #322 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kör değiller heralde denemeye aldılar..beyenmezlerse yollarlar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #323 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sol kanatta işler karıştı ![]() ![]() APAR TOPAR KAMPA Şu ana kadar transferde hep genç isimleri kadrosuna katarak yaş ortalamasını düşüren Tigana'nın oynadığı takımlarda istikrarsız bir tablo çizen Robert için yöneticilere, "Kendisini kampa davet edelim. Hem son durumunu yakından görme imkanı buluruz hem de hazırlık maçında şans tanırız" diyerek bu transfere kapı açtı. Bunun üzerine Fransız futbolcu önceki gece apar topar kampa davet edildi. Dün gelen ve antrenmana çıkan Robert için Tigana olumlu rapor verip ısrarcı ![]() KONTENJAN SORUNU Ancak 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 'denecek' yorumu pek mantıklı gözükmüyor. Robert transferinin aslında bittiği ancak eldeki yabancıların gönderilememesi nedeniyle transferin resmen açıklanamadığı iddia edildi. Yönetimin Ailton sorununu çözer çözmez Robert transferini resmen İMKB'ye bildireceği öğrenildi. Turgay Demir / sabah gazatesi ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #325 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ikiside işe yaramaz,ama robetle anlaşmışlar ama eneme ayaklarına yatıyolar yabancı kontenjanını boşaltmak için.gene yönetim aptalca bir transfer daha yaptı işte robertttt!
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #329 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ey sorucam pineda daha iyi diyen arkadasın futbol anlayısından suphe bile duymam futbolu bilmiyo derim simdi nedenini acıklıyım bende alacagımız adamın genc olmasını isterim ama robert i pinedayla karsılastırmaya dahi almam pineda ki ya daha once kac macını isledin ben robert gibi sol kanat cok az gordum en son overmars vardı hem gol ortalaması 10 olan hemde ortaları kafaya atan roberti nerdeyse futbolcu olarak gormicksiniz ayıp ya gir internet de bak adı cıkıyomu pinedanın bide robert yaz gercekler karsına cıksın ama bana dersenki 31 yasında oldugu icin istemiyorum anlarım ama su haliyle bile robert 288 tane pinedayı karbon kagıdına koyarak 576 ya donusturur anladıkmı futbol bilgisi yuksek kardessssssssssss | ||
![]() |
![]() | #330 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ey sorucam pineda daha iyi diyen arkadasın futbol anlayısından suphe bile duymam futbolu bilmiyo derim simdi nedenini acıklıyım bende alacagımız adamın genc olmasını isterim ama robert i pinedayla karsılastırmaya dahi almam pineda ki ya daha once kac macını isledin ben robert gibi sol kanat cok az gordum en son overmars vardı hem gol ortalaması 10 olan hemde ortaları kafaya atan roberti nerdeyse futbolcu olarak gormicksiniz ayıp ya gir internet de bak adı cıkıyomu pinedanın bide robert yaz gercekler karsına cıksın ama bana dersenki 31 yasında oldugu icin istemiyorum anlarım ama su haliyle bile robert 288 tane pinedayı karbon kagıdına koyarak 576 ya donusturur anladıkmı futbol bilgisi yuksek kardes | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |