![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #344 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Beşiktaş denenmek için kampa çağırdığı Fransız ile sözleşme imzaladı. Fakat kontenjan dolu olduğu için Ailton'un gitmesini bekleyen yönetim, resmi açıklama yapamıyor. ![]() Beşiktaş'ın Fransa kampında denemeye aldığı Robert ile sözleşme imzaladığı kaydedildi. İki gündür siyah beyazlı takımla idmanlara çıkan 31 yaşındaki futbolcu ile yönetimim ön mukavele yaptığı ve Ailton'un durumundaki belirsizlik nedeniyle bu transferi resmen açıklamadığı öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya "kulüp bul" talimatı veren siyah beyazlılar, Ailton'dan kurtulduktan sonra Robert'in anlaşmasını borsaya bildirecek. Tigana'nın istediği Robert'le 2 yıllık mukavele imzalandığı ve senelik 800 bin euro alacağı öğrenildi. (Kaynak-Sabah)
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #347 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben çoğu kişinin aksine robertten ümitliyim en azından alt yapısının sağlam olduğu biliniyor takım oldukça gençleşti onlara abilik yapabilecek bi yabancı bence. solda oynuyor olması da cabası. alınırsa benim şahsi görüşüm delgado kadar faydasını görürüz Türkiye liginde iş yapar bu adam | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |