![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla fransızca bilmediğim için ancak bu kadar okuya bildim ama bu sitede video lar felan var gelmişi geçmişi yazıyo bu site adamın kendi resmi sitesi www.laurentrobert.com | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yetenekli tartışılmayan,süper frikikleri olan, ancak 2 Senedir yedek klübesinde oturan ve sakatlıklarla uğraşan 32 yaşındaki Lauren Robert'in gelmesini istemiyorum.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
adam eskiden iyi idi. Hem gençleştirmeye kalkıyorlar,hemde yaşı geçmek üzere olan üstelikte sakatlıktan kurtulup kurtulmadığı belli olmayan birini sırf Fransız Vatandaşı diye alıyoruz. Yazık.. Yazık.. Birde burada bu adam için süper süper diye izlemeden ,seceresini, bilmeden ahkam kesiyorlar. BU ADAM ALINIRSA PARA ÇÖPE ATILACAKTIR. | |||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | http://en.wikipedia.org/wiki/Laurent_Robert Frikik ustası, mesafe tanımaz, duran top hareketli top demeden 40 metrelerden dahi etkili şut çekebiliyor, delikanlı bir arkadaş, newcastle'a 2001 yılında £10.5million'a imza attı (OHAA!), karete bilen bir arkadaş.... ya çok bilgi yok internette bu adam hakkında, 32 yaşında işte, 2 sene oynasa jubile yapacak gibi.
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |