![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kesinlikle alınmalı. trabzon onu alırsa. yattarayla birlikte uçururlar o takımı. onlardan önce biz almalıyız. o yaşlı diosanız kesinlikle pineda
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw arkadaşlar tigana denilsonu almaz. adam çok koşan takım oyunu oynayan bir takım yapmak istiyor. denilson bu düzene ayak uyduramaz. tabii ki çok yetenekli ama almazzzz. bence bu sisteme ze roberto mükemmel uyar.takım oyuncusu teknik fuleli çok koşuyor ve bence futbol mantalitesine göre hala genç 32 olmasına rağmen | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dostum böle kadroyu çıkaran ekip ''2006-2007 Sampiyonu BESIKTAS'' değil arupa şamp olur bea 2006-2007 Sampiyonu dedim cunku her dalda sampiyon olcaz
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
anladım dostum...ama inşallah süperlig samp olcass diğerleri böle giderse zor
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
alıyorsak iyi futbolcular alabiliriz tavsiyelerim:gamst morten pedersen (blackburn) vicente (valencia) romaric (le mans) bunlardan biri olrsa süper olmaz mı? sevgili beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşan kardeşlerim
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gronkajer de iyi olur kulübünü bilmiyorum ama
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |