![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne malum delgado'nun gitmeyecegi bu zihniyetle oda yolcudur..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
İmza atıldığı gün size hangi futbolcuyu aldığımızı açıklayacağım arkadaşlar...
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Edu'yu bitirdi ![]() Beşiktaş, Real Betis'in gole dönük Brezilyalı orta saha oyuncusunu beş milyon euro'ya renklerine katıyor. *** Edu Kartal'da Siyah-beyazlılar, Real Betis'in 10 numarası Edu için 5 milyon euro bonservis ödeyecek. Brezilyalı oyuncuya haftaya imza attırılacak. Transfer sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Luis Eduardo Smhmidt'le (Edu) anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon özellikle orta sahada sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli yıldızın işini bitirdi. İspanyol ekibinden mutsuz olması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren Edu için Real Betis kulübüne 5 milyon euro bonservis ödenecek. ATIYOR, ATTIRIYOR Orta sahada hem sağ hem sol kanatta görev yapabilen ve ofansif bir futbol anlayışı olan Edu'ya önümüzdeki hafta içinde resmi imzanın attırılacağı ifade edildi. Sambacıya senelik 1 milyon euro ödeneceği belirtildi. Edu, geçtiğimiz sezon Real Betis formasıyla çıktığı 30 maçta 13 gol atarken, 4 de asist yapmayı başardı. LUiS EDUARDO SCHMiDT KiMDiR? Doğum tarihi: 10 Ocak 1979 Doğum yeri: Brezilya Boyu: 1.82 m Kilosu: 73 kg Mevki: Ofansif orta saha Kariyeri: 246 maç / 59 gol Numarası: 10 Kulübü: Real Betis
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | emre haberi okuyunca şaşırdım yinemi eziklerden aldık diyecektim sonraki rahat bir nefes aldım hayırlısı... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Real Betis'in gole dönük Brezilyalı orta saha oyuncusunu beş milyon euro'ya renklerine katıyor. *** Edu Kartal'da Siyah-beyazlılar, Real Betis'in 10 numarası Edu için 5 milyon euro bonservis ödeyecek. Brezilyalı oyuncuya haftaya imza attırılacak. Transfer sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Luis Eduardo Smhmidt'le (Edu) anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon özellikle orta sahada sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli yıldızın işini bitirdi. İspanyol ekibinden mutsuz olması nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt veren Edu için ATIYOR, ATTIRIYOR Orta sahada hem sağ hem sol kanatta görev yapabilen ve ofansif bir futbol anlayışı olan Edu'ya önümüzdeki hafta içinde resmi imzanın attırılacağı ifade edildi. Sambacıya senelik 1 milyon euro ödeneceği belirtildi. Edu, geçtiğimiz sezon Real Betis formasıyla çıktığı 30 maçta 13 gol atarken, 4 de asist yapmayı başardı. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben bu transferi okudum ama gerçek olabilir imza attırılacak diyorlar haftaya bhepimiz görücez | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64850-edu-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-06-2008 14:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |