![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | asıl fbnin edusu çakma onlarınki yokken bu edu sahadaydı arsenal formasıyla...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayır arkadas arsenalli edu valencia da o ortasaha tam bu cok yonlu baska bu baska...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Muhtemelen uydurma bir haber. Çünkü gereksiz bir transfer: 1. Ofansif orta saha yerine alınıyor ise Delgado var 2. Forvet yerine alınıyor ise Bobo var 3. Boboya alternatif düşünülüyorsa, bu Bobo'nun alternatifi olacak özelliklerde değil. 4. Kaldı ki Bobo henüz satılmadı. Satılıp satılmayacağı belli değil. Alınacaksa satıştan sonra alınır. 5. herşeye rağmen yine de alalım deniyorsa bunun adı kadro şişirmektir. Yönetim ve teknik kadronun bunları düşünemeyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. O yüzden bu haber basının uydurmasıdır. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya neden bızım butun transfer olayları bole yılan hıkayesı oluyo anlamadım YONETIM dediğin lafı soler ve olay bıter bizim yonetım neden boyle olamıyo ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Top şimdi yönetimde Arsenal'den çok ciddi bir teklif almasına rağmen henüz transferiyle ilgili net bir gelişme olmayan Delgado, yönetimle görüşmeyi bekliyor. Beşiktaş'ta kalmaktan yana olan Arjantinli yıldızın menajeriyle görüştüğü ve siyah-beyazlı yönetimin de fikrini öğrenmeyi beklediği belirtildi. Kaynak:Fotomaç Taraftarı Edu heyecanı sardıSİYAH-beyazlıların, her konuda anlaşmaya vardığı Real Betis'in deneyimli orta saha oyuncusu Edu'nun transferi taraftarlar arasında coşkuyla karşılandı. Beşiktaş'a gönül verenler, geçen sezon İspanya La Liga'da 30 karşılaşmada 13 gol atan ve 4 asistle oynayan Brezilyalı futbolcu için "Edu, kalitesiyle gücümüze güç katacak" Kaynak:Fotomaç Not: Bence Delgado gibi istikrarsız bir oyuncuyu 10 Milyon € civarına satıp yerine 5 Milyon € Edu'yu alırsak iyi olur hem Betis'e Arsenal'den transfer olmuştu.(Tam emin değilim ama %99) Bence haber doğru ise baya iyi bişi olur.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64850-edu-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-06-2008 14:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |