![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() kıskanma kıskanma.Ayıp ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aminn Allah hpsini bana bağışlasın ![]() ![]() çapkınlığın sınırlarını aştım ha
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | edu delgado ıkısı çok farklı oyuncular delgado daha çok bıreysel yeteneklerı var ama edu takım oyuncusu.hem delgado 25-26 edu 30 yaşnda çok salakça takas olur. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu Edunun Arsenalle falan alakası yok, kariyerinde oynadığı en iyi takım Betis zaten onlar da ilk 2 sene kiralayıp sonra da 2 milyon euroya almışlar 2 sene önce. Bırakın Boboyu, Delgadonun gol ortalaması bile bu Edununkinden kak kat iyi. 30una merdiven dayamış tek milli maçı taylanda karşı, siz düşünün kalitesini. Bir de bu adamın ismi geçince "ooo süper adam hemen satalım Boboyu" moduna giren taraftarlarımız var ki çözemedim. herhalde kimse açıp araştırmıyor, demek brezilyadan ronaldinho isimli bir simitçi transfer etsek millet sokaklara dökülecek. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64850-edu-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 13-06-2008 14:02 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |