|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-03-2006, 10:11 | #1 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 |
Beşiktaş’ın Fransız hocası, Asbaşkan Kıvanç Oktay’a, "Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Ahmed Hassan’ın Avrupa’dan teklifler aldığını biliyorum. Onunla yeniden anlaşmalıyız. Çünkü kendisine ihtiyacım var" diye konuştu. Beşiktaş’ta gençlik operasyonu başlatan ve önümüzdeki sezonun kadrosu için şimdiden kolları sıvayan Jean Tigana, yaşı 30’un üzerinde (31) olmasına rağmen Ahmed Hassan’dan vazgeçmiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan siyah beyazlı futbolcular hakkında rapor tutan Fransız teknik adam, dün Asbaşkan Kıvanç Oktay’la bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Tigana, yardımcısı Guy Stephan ve Genel Menajer Mehmet Ekşi’nin de hazır bulunduğu toplantıda, şunları söyledi: "Sözleşmesi biten oyunculardan önceliği gençlere tanımalıyız. Ancak, takıma faydalı olacak tecrübeli isimlerden de yararlanacağım. Ahmed Hassan, Afrika Kupası’nda Mısır’ın şampiyonluğunda büyük paya sahip. Bunun sonucunda şampiyonanın en değerli oyuncusu seçildi. Ona başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ciddi transfer teklifleri geldiğini biliyorum. Ahmed Hassan beğendiğim ve önümüzdeki sezon da yararlanmak istediğim bir futbolcu. Kalmasında yarar var." Performanslarına bakarım Kadroda yer alan bütün futbolcuları yakın takibe aldığını, özellikle sözleşmesi biten oyuncuların performanslarına dikkat ettiğini belirten Tigana, "Sezon sonuna kadar istediğim performansı sergileyenleri kadroda tutabilirim" dedi. Ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Oyuncularımın performansından memnunum. Hedefimiz Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmak. Oyuncularım, istediğim futbolu sergiler ve başarılı sonuçlar almaya devam ederse, fazla değişiklik yapmam." Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ise, yönetim olarak takımın genel durumundan memnun olduklarını belirtirken, "Ahmed Hassan’dan yönetimimizin yanı sıra, takım arkadaşları ve taraftarlar da memnun. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mısırlı futbolcu ile önümüzdeki günlerde masaya oturarak Türkiye’de kalması konusunda görüşmeler yapacağız. Afrika Kupası’ndan sonra İngiliz ve İtalyan takımlarından teklifler aldığını biliyoruz. Ancak, onun Beşiktaş’ta kalma konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum" diye konuştu. | ||
|
16-03-2006, 10:14 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | ben BEŞİKTAŞ ın Ahmed Hassan ı bırakacağını sanmıyorum. bencede bırakılmaması gereken bir oyuncu. ben Ahmed Hassan ın oynadığı futboldan zevk alıyorum kişilik olarakta takip edebildiğim kadarıyla iyi bir insan.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
16-03-2006, 10:48 | #4 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | yalnız bu konuda Kazım Kanat a hak veriyorum transfer dönemi geldi diye oynuyor sanki imzadan sonra yine eskisi gibi oynayacaksa şimdiden yolu açık olsun . yok dewamlı böyle oynayacaksa kalsın.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
16-03-2006, 10:54 | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 22 | Alıntı:
bu kazım kanat ı bırakın yaa ben bu adamın BEŞİKTAŞ lı olduğundan şüpheliyim. birazda taraftarıyım dediğin klüp hakkında olumlu bir şeyler yaz be ardeşim hep komplo teorisi üzerinden yazıyon.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |