![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tayfurun jubilesi icin bence gelmeli ve hicbir tepki koymamaliyiz. Sonucta 100.yil karmasi ve Tumerin de bir katkisi olmustu o muhtesem sampiyonluga, o formayi son sefer giysin ve kiymetini anlasin, ayrica Tayfurun yakin arkadasi, Tayfur icin de yazik olur bence. Ha, sonra FB formasi ile Inonuye ciktigina bildigimiz tum kufurleri ederiz, o ayri.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eger biz gelmesine tepki gösterirsek bişey yaptıgını sanıcak arkadaşlar.Bırakın şu tümer e tepki göstermeyi ya.Ben o kansızı ezelden beri sevmezdim.Tümer kim ki Beşiktaşı kandırsın saçmalamayın.O kansızı yüceltiyosunuz eleştirerek bırakın...Onun amacı zaten bizim ona tepki göstermemizi saglamak.Fenerbahce de kendince bizden çaldıgını fln düşünücek.Futbolcu kimdir ya... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne işi var ya.! Tayfur Bu Takımı Para Için Satmadı.. Senelerini Verdi.. Satanlarında O maçta işi Olmamalı..
__________________ Seninle Ağladık Senle Güldük Biz, Sevdamız Uğruna Canlar Verdik Biz, Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık, Herkese Nasip Olmaz BEŞIKTAŞLILIK ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |