![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibrahim kaş neymiş be 10 milyon euro gerçi bu sezon iyi maçlar çıkardı kupadaki rize maçı hariç gökhan baki gordon vs dan iyidir
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bırakın yaa hemen gaza gelmeyin...Kim verir buna 10 milyon Euro Allahaşkına...Seneye göreceğiz zaten Getafede,ilk 11'de yer buluyor mu kendine?Keşke bulsa ve düzenli olarak forma giyip çok başarılı olsa,bunu kim istemez.Ama sanmıyorum... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeş bizimkiler hemen gaza geliyolar sana katılıyorum hele bi seneye nasıl oynayacak ondan sonra ne derseniz deyin gaza gelmeyelim bir tane gol attı die hemen .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |