![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 'Delgado kolay değil' Beşiktaş 2. Başkanı, Arjantinli oyuncu için 6 Avrupa kulübünün Basel ile pazarlık yaptığını söyledi, "Gelirse büyük iş başaracağız" dedi SERDAR SARIDAĞBeşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu, Teknik Direktör Jean Tigana'nın alınmasını istediği Delgado için fazla ümit vermedi. Sportif Direktör Erdil Arpacı ile birlikte bu oyuncunun bonservisi için İsviçre'nin Basel kulübüyle pazarlıklarını devam etiren Aksu, "Delgado için son teklifimizi verdik. Umarım Basel kulübünden müjdeli bir haber gelir. Şu bir gerçek ki; Arjantinli oyuncuyu transfer etmek dışarıdan göründüğü kadar kolay değil" ifadelerini kullandı. Bir aydır bu oyuncunun transferi için ellerindeki bütün imkanları kullandığını belirten Beşiktaş 2. Başkanı, "Bu transferi bitirebilirsek gerçekten çok büyük bir iş başarmış olacağız. Delgado'nun için Basel ile pazarlıkta yapan sadece Beşiktaş değil. Şu an altı tane Avrupa kulübü bu oyuncuyu transfer etmek için bizimle kıyasıya yarışıyor. İspanya, Fransa ve İtalya gibi ülkelerden köklü takımlar bu oyuncuyu almak istiyor. Görüldüğü gibi bu iş bu kadar kolay değil. Delgado öyle bir günde İstanbul'a getirilecek futbolcu değil" diye konuştu. YA BUNLAR OYUNCU MOYUNCU ALAMAZ İNANIN ŞİMDİ EZİKBAHÇE OLSAYDI ÇOKTAN BU TRANSFER BİTMİŞTİ BİZİMKİLERDE İŞ YOK ZATEN KULÜBÜ BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİLER Bİ DE 2 AYDIR DELGADOYLA UĞRAŞIYOLAR KARDEŞİM ALAMIYYOSAN HEMEN SÖYLE BU KADAR VAKİT KAYBINA NE GEREK VARKİ AMA ŞİMDİDEN SONRA DELGADOYU ALAMIYOZ DİYEMEZSİN BEN SÖLİİİM BUNLAR DELGADO OLMAZSA İNSUAYI HİÇ ALAMAZLAR GETİRİRLER DENİZLİSPOR DAN YUSUF U DERLERKİ ALIN SİZE OYUN KURUCU BU YÖNETİM MİLADINI ÇOKTAAAAAAN DOLDURMUŞ KAYNAK:MİLLİYET Konu kingkartal tarafından (24-06-2006 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eziklerin takdir edildiğini , beşiktaş klübünün yönemtiminden ve başkanından daha güçlü olduklarını yazdınızya burada arkadaşlar helal olsun ne diyeyim size. bu kadar kolaymı sanıyorsunuz transfer yapmayı o bahsettiğiniz ezik takım kimi aldı şu ana kadar sakın bana tümör denen ********i transfer başarısı gibi anlatmayın. biraz sabır lütfen sizin kadar yönetimde istiyor transferleri gerçekleştirmeyi inanın buna. | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| |
| | #5 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
ARKADAŞLAR BENİM SÖYLEDİKLERİM GERÇEK BU YÖNETİM BU HALE GETİRDİ BEŞİKTAŞIMIZI EĞER BİZİM ŞU AN DA 100 MİLYON DOLAR CİVARINDA BORCUMUZ OLMASAYDI BİZ ALMIŞTIK DELGADOYU EZİKLERİ DE ÖRNEK OLARAK VERDİM ÇÜNKÜ ONLARIN ZATEN BİR TEK ŞEYİ DOĞRU O DA YAPTIKLARI YABANCI TRANSFERLERİ MESELA ÖRNEK OLARAK ABBİYAH I VEREBİLİRİM DELGADODAN ÇOK DAHA PAHALI ADAM AMA 1 HAFTADA HALLEDİP GETİRDİLER ADAMI BİR SÜRÜ DE İSTEYENİ VARDI BENİM SÖLEMEK İSTEDİĞİM BU AYRICA BANA KİMSE GİT EZİKLERİ TUT DİYEMEZ BENİM VERDİĞİM SADECE ÖRNEK | |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |