![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #36 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet kötü geçen 2 sezona rağmen böyle bir sıralama çok iyi ancak benim beklediğim bu değil bizim ilk 10 a girmemiz gerekiyor ve bu herkezin birlik beraberlik süper bir yönetim-süper bir maddiyat gerektiriyor. inşallah 2 sene ye kadar bu çocuklarla daha da iyi olacağız ! | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kulüplerin son 1 yılda oynadığı resmi maçlar baz alınarak yapılan sıralamaya göre Kartal, dünyanın en iyi 39. takımı durumunda. F.Bahçe’nin 67. sırayı aldığı listede, şampiyon G.Saray ancak 125. olabildi. Turkcell Süper Ligi’nde geride kalan 2005-2006 sezonunda umduğunu bulamayan Beşiktaş’ın, buna rağmen dünya futbolundaki yükselişi sürüyor. Siyah beyazlılar, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde haziran ayı sonu itibariyle ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yine önünde yer aldı. Kartal 5 sıra çıktı Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmi maçlar baz alınarak belirlenen ve 1 Temmuz 2005 ile 30 Haziran 2006 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede Beşiktaş, bir önceki aya göre 5 sıra çıktı, 166,5 puanla 39. sırada yer alarak, Türk takımları arasında en iyi dereceyi yaptı. Liverpool zirvede Değerlendirmede bir önceki aya göre 1 basamak yükselen Fenerbahçe 141 puanla 67., 3 basamak çıkan son şampiyon Galatasaray ise 104,5 puanla 125. oldu. IFFHS’nin "Dünyanın en iyi futbol takımları" sıralamasında, İngiltere’nin Liverpool takımı, 323 puanla, geçen ay olduğu gibi zirvedeki yerini korudu. Sıralamada İtalya’dan Inter 305 puanla ikinci, İspanya’dan Barcelona 286 puanla üçüncü sırada yer alıyor. DÜNYANIN EN İYİ 10 TAKIMI 1.Liverpool İngiltere 323 2.Inter İtalya 305 3.Barcelona İspanya 286 4.Sevilla İspanya 262 5.Roma İtalya 252 6.Internacional Brezilya 248 7.B.Münih Almanya 248 8.O.Lyon Fransa 248 9.Rapid Bükreş Romanya 245 10.Milan İtalya 243 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |