![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Baki MERCİMEK ten bahseden yok ama göreceksiniz onbirin değişmezi olacak,hocanın dilini konuşması ve altyapısı yurt dışı olması avantajları... NOT: PARDON AMCASI DAHA ÜNLÜ OLDUĞU İÇİN ONUNLA KARIŞTIRDIM
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp Konu AloneWolf tarafından (07-07-2006 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fahri ve bakiyi biliyorum onlar iyi oyuncularda serdar ve burağın oyunlarını seyretmediğim için bir şey diyemiyecem ama tigana bunları istemişse bu oyuncularda mutlaka iyidir | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu seneki takımdan .ok ümitliyim. hepsi başarıya aç. ayrıca takımda delgado kleberson nobre gibi kaliteli isimler de var. bu sene herşey iyi olacak. ama sağ açıkla solbek sorunlu gözüküyor. oralara yerli transferler yapılmalı... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado nun bir özelliği warmış adam sürekli pres yapıomuş bnce bu özellik kleberson un çok işine yarayacak daha önce forwetler basmıyordu kimse basmıodu klebersonda çok geri yaslanıodu we kendi özelliklerini gösteremiodu ama bu sene delgado nun gelişiyle kleberson da patlama yapacak sizceee??? ![]() ![]() ![]()
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |