![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | NE İlhanı arkadaşlar komikolmayın adam futbolu beyninde çoktan bıraktı artık dizilerde boy gösteriyor mankenlik gibi falanda bazı çıkıyor Tv lerde en son bi dizde reklamlarda gördüm ama şu an adını hatırlayamadım show TV deydi galiba önümüze bakalım bunlarla meşgul olmayalım bence
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | birakin arkadaslar ilhani, biz önumuze bakmamiz lazim... Ilhanin ne faydasi olur simdi bize? eski Ilhan yok!
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu Saatten Sonra Sadece Onun Ruhu Lazim Futbolculara Ama Kendisi Değil Ayrica çok Iyi Arkadaşi Olan O şahsa Ne Yaptin Sen Diye çikiştiğinida Duydum Beşiktaştan Ayrilinirmi Demiş Ama Sadece Ruhu Kendi Değil
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |