![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibrahim akının beşiktaşdaki ilk macını hatırlıyorum.antep macında yedekten girmişti ve inanılmaz bir hırsla oynamışta faul yapıldığında bile düşmüyordu.aradan 1.5 yıl geçti ibrahim bey orta sahada elleri belinde bekliyor biri top atacak diye.topu aldığında en ufak bir mücadelede yerde kalıyor.ne yaziki cok önemli bir yıldız adayı sönmek üzere.ama bu konuda birazda kendimizde suc aramakta fayda var.en ufak bişeyde insanları göklere cıkarmaya bayılıyoruz | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim akının özel bir durumu varmış bu yüzden performans düşüklüğü yaşıyormuş.Ama zamanla bunuda halledicek...
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hadi bu sene takım kötü diye bişey demek istemiyorum fakat herkez kötü diye sende yeteneklerini kullanmazsan kimse kusura bakmasın burası beşiktaş ayrıca eğer özel hayatına dikkat etmemeye devam ederse futbol hayatı biter ! Tigana hayatta affetmez ! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Futbolcumuz İbrahim Akın, son günlerde yazılı ve görsel basında hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Genç futbolcumuz, “Bu tür haberlerin devam etmesi halinde yasal haklarımı kullanacağım” diye konuştu. Bir futbolcunun oynadığı oyun ile ilgili eleştirilmesinin gayet doğal olduğunu belirten İbrahim Akın, “Her zaman söylediğim gibi; beni oynadığım futbolla eleştirin” dedi. Sık sık kendisi için “gece hayatı var” şeklinde haberler yazıldığına dikkat çeken yıldız futbolcumuz, “Gece hayatım yok. Ben, yaşantısı tesisler ile evi arasında geçen profesyonel bir oyuncuyum” diye konuştu. İbrahim Akın, çok mutlu bir nişanlılık dönemi geçirdiğini de sözlerine ekleyerek şunları söyledi: “Nişanlım ile gayet mutlu bir beraberliğimiz var. Sezon sonunda evleneceğiz. Ancak, yazılı ve görsel basındaki “gece hayatı var” şeklindeki doğru olmayan haberler, beni ve nişanlımı üzmekle birlikte ilişkimizde de sorunlara sebep olabiliyor. Bu tip maksatlı ve doğru olmayan haberler ile ilgili olarak bundan sonra yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.” | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |