![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu mesajına kadar seni anlamaya çalışıyordum vallahi arkadaşım ![]() özgürlükten,insanların hürce hakkını savunmasından bahsederken ida zihniyetine kaydı konu ![]() darbede oldunmu? ![]() ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | neyse konuyu saptırmayalım askerlere can kurban asıl ülkeyi koruyan onlar bunların hepsi gereksiz ancak rüşvet yemeyi bilirler | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ya explorer arkadaş kendini düşüncesini savunacak söz bulamıyor... assınlar diyip 0-5 yaş grubu yorumlar yapıyor... onu anlamak için uğraşma... ona kalsa polis teşkilatını komple ortadan kaldırsınlar der ![]() PEH | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Guest
| explorer arkadaşım cevabın:konuyu saptırmayalım oldu iyimi... | ||
![]() | #35 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
kardeşim konuşmanı düzeltirmisin çocuk sensin sen kim oluyorsun da bana o lafi yapistiriyorsun muhattabim degilsin hem savunacak kişi bulmasam nolcak kendim size yeterim siz rahat olun | |||
![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() BEŞİKTAŞ'IMA BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.. HERKESE MUTLU GÜNLER | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fazla uzatıldı arkadaşlar boşuna kırıyorsunuz birbirinizi herkes emir kulu bunu unutmayın bazı şeyler yalnış oldu olmasaydı iyiydi ama oldu | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() bende uzatılmaması taraftarıyım...açıkçası askerim kadar polisime bende değer vermem...o konuda arkadaşla hemfikiriz...de işte..özgürlük neferleri genelde idam olaylarının karşısında dururlardı ondan garipsedim ![]() bencede konuyu kapatmak en güzeli...fazlaca saptı hedefinden...yalnız korkarımki bu sözün üstüne birileride "oh olsun Deniz Gezmişlere iyiki asılmışlar" der ki o zaman bende sabredemem benim gibi düşünenlerde ![]() asmak kesmek kelle uçurmak..maksat ne olursa olsun kötü şeyler... | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hee bu arada şunu da söylemeden gitmeyim... bende sizin düşüncelerinizi destekliyorum. bende sizin savunduğunuzu savunuyorum... benim tepkim POLİSE VERİLEN TEPKİ... tekrar hoşçakalın ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |