![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | A.Tandogan oyun ortasinda disiplini cok fazla kaybediyor ve Tigana bu tur oyunculari sevmiyor, yoksa en 'kanat adami' diyebilecegimiz isim acik ara Ali Tandogan.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar Serdar`ı defans için düşünülmüştü. Ancak oyuna girdikten sonra sağ açık mevkii dediğimiz yerde hatasız oynadı diyebilirim. Bence ortasahanın sağında oynarsa hem Beşiktaşımız hem Türk Futbolu iyi bir orta saha oyuncusu kazanmış oluruz. | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | solda Artik Ibo Değil Zero Var!! Ahahahaha
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson zaman zaman sağ kanatta oynayan hatta iyi de sağ kanat oynayan bir oyuncu. Brezilyadaki takımında ve Brezilya milli takımında sağ kanat oynadığı maçlar da var, iyi de oynuyor. Gerek duyulduğunda sağ kanatta gayet iyi oynayacaktır. | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar zeroberto gercekten bu takıma eklenirse efsane bir kadromuz olacak. İbrahim Ü. sol bek mevkiine gecicek ve orta 4 lü delgado fahri kleberson ve zeroberto olacak.. Sag bek imizi ben hep Ali Güneş olarak düşünüyorum. Çabuk iyileşirse cok iyi olur bence Ali Tandogandan cok daha iyidir... | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |