![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
| ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | simdi ibrahim akini sag bek oynatan tigana bu mesaji okursa yandik, düsürmeyin adamin aklina bir kere.. yapar mi yapar alim Allah.. Fatih Terim düsürdü zaten aklina Tigana nin Baki Corbasini.. Ya sabir.. bekle ki Baki adam olsun..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | koca burak yılmazı görmüyosunuz yae helal olsun walla...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cidden sağda burak bu işi uzun yıllar götürcek bence ama solda kimse yok. akın forvet arkası oynar sol oynamaz çünkü en başta kendisi istemiyo kanat oynamayı şu ricardinho sol kanat oynarmı acaba bilen var mı | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | süper lig başlayalı 3 hafta oldu hermaçda hepde sağdan gidiyoruz demekki sağ tarafımız sağlam ki mösyö tigana hepde o tarafdan oynatıyor takımı anlamış değilim sol ayaklı birsürü futbolcu olmasına rağmen neden soldan doğru dürüst ataklar yapmıyoruz bunuda anlamış değilim nasıl bir sistem bu bunuda anlayamadım galiba benim anlayışım kıt yada ben futboldan anlamıyorum galiba BEŞİKTAŞIMAAA ŞAMPİYONLUK ve UEFA YOLUNDA BAŞARILARRR.... | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler ibrahim akının artık bu takımda yeri kalmadı hala bu takımda yedek durur ise oda yedek olarak kalmasındandır denizli macında direkten dönen topunu delgado gole ceviriyo o hala isyanlarda nasıl kacırdım falan filan dövünüyo bütün takım yumak olomuş golden sonra bir tek o tek başına eğmiş başını sntraya doğru yürüyo sizce bu nedemek spor yazarları iboda değişim var ibo kendini buluyo diyo peki hala 11 e niye giremiyo işte bunu tigana cok iyi biliyo bencilliği artistliği yüzünden sezon başında trabzon istemişti ver onu al yattarayı şimdi bile gecerli bu yattara 11 e bile giremiyo iken kap getir üstüne basa basa söylüyorum akının bu kafayla bu manteliteyle işi bitik değişmeside cok zor ama cooook | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bence İbrahim Akın şuan Milli takım düzeyindeki en iyi golcülerden biri ama ne hikmetse 2 senedir takımda uyurgezer vaziyette bu gidişle kendine yazık eder. Aklını başına al adaş.... Bu forma herkese nasip olmaz şu kadroda kendine yer bulmuşken yediğin ekmeğin hakkını ver takımda kazansın sen de...
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kleberson sağda oynamalı.bu ara ön liberoda orta saha savunmasını iyi yapamıyor.stoper gelince korayı ön liberoya alıp klebersonu sağa çekersek klebersonun asıl ofansif yönünden yararlanabiliriz.çünkü artık kleberson orada çok formsuz...burak da forvet oynamalı bence.çünkü forvette bireysel yeteneğiyle kendi top taşıyacak forvetlerimiz yok malesef...
__________________ inönü'de... | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence i.akın beşiktaş tan kesinlikle gönderilmeli ilk geldiğinde çok ii oynuodu ve efendi duruodu bende çok sevmiştim onu ama sonradan bozuldu oynamadı şımardı takımın yıldızı benim sandı ve son denizli maçında da gördükki çok kolay pozisyonları gole çeviremedi hadi onu geçelim bi adam her pozisyonu gole çevirecek diye bi kaide yok ama delgado gol atınca sevinmedi delgado yu tebrik etmedi bole oyuncular takımı bozar huzursuzluk yaratır takım tam kolej havası yakalamışken bole oyuncular takımı bozmaya çalışır bence yönetim bunu dikkate almalı ve bir an önce takımdan uzaklaştırmalıdır
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |