![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler sezon sonuna kadar dursun bu konu bakalım kim bilecek kim yaklaşacak ama belli bi süre sonra kitlencek
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
|
![]() | #65 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre yanlış mı doğru mu onu zamanla göreceğiz ama gökhan güleç e olumsuz konuşmak çok çok çok saçma geliyor bana.hem türk hem 20 yaşında hem at gibi koşuyor hem mücadele ediyor hem de gelince öyle tribünlere de savurmuyor topu.söz konusu bir santforsa ve bir de bu oyuncu türkse daha ne istiosunuz adamdan????bana göre çok çok iyi bir forvet.ben olsam 11 i kurarken ilkin g.güleç i yazarım sonra diğerlerini yazarım.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim futbolcuların hiç biri 10 un üstüne çıkamaz forvetler de 15-16 nın üstüne çıkamaz takım gol sıkıntısı çekiyor hemen bi çözüm bulunmalı hem zaten kimin gol attığı önemli değil şampiyon olmak önemli geçen sene gol kralı gökhan ama takımı kayserinin durumu malum ondan önceki senelerde bursaspor dan yılmaz gene aynı şekil bursaspor yani şampiyon olmak önemli !!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |