![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kendi açımdan düşündüğümde takım için açıkcası umutluyum.fakat bişey soracam.ben bu İ.üzülmez abimizi ne zaman Ronaldinho gibi top oynarken görecem ![]() ![]() ![]() abi yeter ya.iyi niyetli elinden geleni yapıyor ama olmuyor işte allah vergisi demekki.burdan çıkanda şudur ki sol kanatta ibrahim abimizle olmuyacak.buraya düzgün bir adam düşünülmeli | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla delgado açıkçası oynamadı bence bi dolaştı sahada kim neler yapıyo bi baktı oynamasının amacı bi takımın havasını solumasıydı bence zamanla daha iyi olacak bazı futbolcular başta belli etmezler kendilerini antrenmanda hep en arkadadır çok elini ayağını heryere sokmaz hem sakatlanmamak için hemde maç havasını yaşayamadıkları için al gülüm ver gülüm yaparlar delgadoda böyleydi ilerde görecez neler yapacağını bunun dışında burağı milli takımda gördüğümden beri idda ediyorum bu senenin en flash ismi olacak ve takımın en iyi transferlerinden biri serdar kurtuluş daha acemi 2.lig de iyi oynadı ama burası farklı sadece güçle oynayamassınız biraz acemi anlayacağınız ama iyi olacak baki tambir görev adamı çok üst düzey işler yapmaya bilir ama çokta kötü olmaz ve stoper de oynayabiliyor nobre yi beğenmedim ve bu sene hayal kırıklığı olabilir ki bence 2. sınıf bir forvet anca iyi beslenirse gol atar ki iyi beslenirse kalecide gol atar..... fahri faydalı olacak ama 11'in adamı olamıya bilir olursada şaşırmam kleb busene daha iyi olacak belli, mehmet sedef çok iyi olacak bence ibrahim üzülmes baya üzülecek bu sene baki ve mehmet takımdaki en uyumlu ikiliydi, takımın malesef müdafası sinyal veriyor böylesine mücadelesi düşük ve temposus tabiri caizse gazozuna bir havada geçen maçta kademe hataları yaptı bence son yabancı hakkını müdafadan yana kullanmalılar ki iyi biri alınmalı topu oyuna iyi sokan ve toparlayıcı tecrübeli biri, ki takım çok genç ve tecrübeli adam sayısı az bu takıma bir abi niteliğinde biri şart malesef atmosferi yüksek ve sinir harbi niteliğindeki müsabakalarda dağıla bilir malesef ama arkadaşlar butakımı tigana oturta bilirse butakım uzun yıllar bizi üzmez hatta bu takım avrupada çok can yakar ama çok sabır ister ....... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar bu bir hazırlık maçı bence bukadarda karamsarlığa kapılmayalım takımımıza destek olalım inşallah hepsi alıştıktan sonra destanlar yazacağız bu kadroyla hemde seneler boyu bu tür hazırlık maçlarında belli olmaz takımın iyiliği yada kötülüğü düşünsenize feneri eze eze şampiyon olan galatasaryda dün yenildi ne yani şimdi beşiktaş galatasaray kötüde fenerbahçe inegöl spora 7 tane attı diye iyimi ne olur böle düşünmiyelim bakın göreceksiniz süper kupa maçına kadar alışır oyuncular ve hayırlısıysa kupayı alırız takımımıza ve futbolcularımıza destek olmalıyız bunu yapmazsak daha kötü olur onlar içinde biz morel vermezsek onlar nasıl başarıya ulaşsın ben delgadoya vasat diyenlere katılmıyorum daha ilk maçı ve daha alışamamış görünüyor okadar bence araya attığı toplar ters kanatlara verdiği müthiş paslar ve özelliklede gökhan güleçe attığı müthiş pas tı görün en iyi 10 numara olucak türkiyede EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ !!! DELGADO FENERİ DEL-GADO | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | macin adami bana göre bakiydi 1 iki pas hatasi dısında cok ii oynadi.. ondan sonra burak cok hareketli istekliydi forvet arkasi oynadigi zaman ii paslar atti.. nobre herzaman ki nobre ii cok iş yapacak... gokhan gulec cok kotu 18 e bile girmemeli ne topu ayaginda tutabilio nede pozısyona girebilio... fahri ii mucadel etti... delgado cilizca oynadi..gokhan zan ver koray ii diler .. klede ii mucadele etti hakkını verelim... ben takımı cok begenmedim ins daha ii olucaz..
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eger bu topicin adi yeni tranferlerin formuysa herkesde kendi fikrini söylemekde hakli bende hemen delgadoyu yerden yere vurmuyom ama benimde gercekden dün hic ama hic hosuma gitmedi ileride isallah düzelir. nobre benim dün baskalarina göre hosuma gitti baki desen süperdi dün burak icin ümitliyim kendine güveniyor iyi adam geciyor bu sezon isimize yarar gibi eskilerden mehmet sedef ve kleberson cok hosuma gitti runje iyi kaleciye benziyor ama cordoba gibi degaj atmasini bekleyemeyiz cünkü degaj konusunda cordoba dünyada bence tek serdar ise cok tecrübesiz ilerde sönüp gitmez isallah
__________________ Ben üstün yeteneklerde bir futbolcu değilim ama işimi seviyorum. Ibrahim Üzülmez | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gökhan zan la koray defansta süper uymluydular,serdar kurtuluş çabalıydı,delgado vasat ama zamana ihtiyacı var burak yıldız olcaka oyuncu bu adam serbest oynatılsa çok iii olur dikelemsine çok i top taşıyo,baki bu adam defansın solunda ii işelr yapıcak,fahri çok çalışkan,nobre bu adam a orta yapın yeter kanatlardan i ortalar gelirse bu adam gol kralı biel olur,kleberson manchesterdeki formuna yaklaşıyo yavaş yavaş,gökhan g leç bu adamı kimse kesemez forması garanti... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar yeni transferlerin birbirine azla uyum sağlayamadığını düşünüyorum.daha çok çalışmak gerekir
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |