![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zerre Kadar Futboldan Anlamiyorsunuz. EleŞtİrİ Yapmanizdan Bellİ. İlk MaÇta EleŞtrİ Yapan Adamin Ben Anlini KariŞlarim. Futbolculari Ve Takimi DeĞerlendİrme Ayri EleŞtİrme Ayri. Ayrica Genel Bİr DeĞerlendİrme Yapilsa Daha İyİ Ve Daha Mantikli Olur. Tİgananin Nasil Bİ Taktİk Ve Nasil Bİ Futol Oynatrmak İstedİĞİ Nasil Futbol Oynatmaya ÇaliŞtiĞina Bİ Bakin Ve Ona GÖre DeĞerlendİrİn. Ha Bİ De Hazirlik MaÇlari Ne İÇİn Yapilir Bİ De Onu DÜŞÜnÜn... | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Zerre Kadar Futboldan Anlamiyorsunuz. Eleştiri Yapmanizdan Belli. Ilk Maçta Eleştri Yapan Adamin Ben Anlini Karişlarim. Futbolculari Ve Takimi Değerlendirme Ayri Eleştirme Ayri. Ayrica Genel Bir Değerlendirme Yapilsa Daha Iyi Ve Daha Mantikli Olur. Tigananin Nasil Bi Taktik Ve Nasil Bi Futol Oynatrmak Istediği Nasil Futbol Oynatmaya çaliştiğina Bi Bakin Ve Ona Göre Değerlendirin. Ha Bi De Hazirlik Maçlari Ne Için Yapilir Bi De Onu Düşünün... | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beyendiklerim ve beyenmediklerimi yaziim. beyendiklerim=runje,koray,zan,baki,kle,burak,i.akı n,sedef,fahri beyenmediklerim=serdar,delgado,nobre,güleç,serdar özkan,m.doğan,a.tandoğan
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 1-2 maç daha oynadıktan sonra uyum sorunu ortadan kalkarsa daha da iyi olacak inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki diyorum başka bişey demiyorum burak ve fahride iyi oynadılar ama diğerleri vasatı aşamadılar tabiki bir hazırlık maçı çok daha iyi olacağız biz en azından inegölle oynayıp yendiğimiz için sevinmiyoz ezikler gibi | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu maçta baki beklenenden daha iyiydi, burak süperdi delgado nobre vasatın altındaydı serdar çok fazla heycanlıydı eskiler den kleberson çok istekli Gökhan zan herzamanki gibi iyiydi bunlarda benim izlediklerim düşüncelerim ama bazı arkadaşlar bu tip yorumları yapanlara nerdeyse futbolu öğretecekler burda herkes görüşünü söylüyor takımımızı eleştirdiğimiz falanda yok gördükleimizi söylüyoruz gürültüye gerek yok arkadaşlar fikir alışverişinde bulunuyoruz çomakta sokmuyoruz olayı abartmayınn lütfen bence gerekli ve güzel bir topiç
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya burak çok iyi bir oğyuncu olduğunu bu maçta gösterdi cristian ronaldoya benziyor tekniği hayırlı olsun beşiktaşımıza.Serdar takıma tam adepta olamamış gibi gözüküyor maçı dikkatli izlediyseniz sağ kanatta tek kaldığından o görevi kaldıramadı kumaşı iyi 2 sene sonra milli takımda oynar benden sölemesi sabretmemiz laızm baki anadolu topçusu topu oyuna sokamıyor tigananın elinde belki birşeyler olur. fahri hakkında hiçb,r görş yapamıyorum ben anlıyamadım onu. benim bildiğim delgado bu değil umarım hep bu şekilde olmaz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |