![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hazırlık maçında ki top tekniği ve zekası ile oldukca faydalı olacaktır. Burak ise kanatta değilde ortada oynatıldığında çok faydalı olmaya başladı.Yerinde oynatılırsada Burak ta çok yararlı transfer. BAKİ (TARTIŞMASIZ) BURAK (ORTADA OYNATILIRSA KESİN FAYDALI) FAHRİ (OYNAMA ŞANSI MUTLAKA VERİLMELİ) DELGADO (GÜÇLENİRSE VE ONA DESTEK OLUNURSA) SERDAR KURTULUŞ (OYNAMA FIRSATI VERİLDİKCE ÇOK DAHA İYİ OLACAK) NOBRE (KANATTAN BESLENİRSE GOLLERE DEVAM EDER) | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında fahri çok ii oyuncu ama yeni olduğu için pek 11 giremicek galiba ama girdimi de bi dha çıkcağını sanmıyorum..çünkü kumaşı süper..onu pazarspordan biliyorum bn.adam süper oyuncu.tugayın genç hali diyebiliriz... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado cok seyler yapacak ben bunu macta hıssettım yenı oldugu ıcın takıma daha alısamamıs buda dogaldır zamana ıhtıyacı var. daha cok topla bulustugu zaman herkes gorecek Delgadonun kım oldugunu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |