![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Süper yabanci Delgadomuydu? Delgado gibi 10 tane futbolcu bulur Gaziantep baskani afrikada. Delgadoyu ülkere geri verin! Hayret ya, amatör takim gibi oynuyorlar. 100de 100lük golleri atamiyorlar. Hele bi pozisyonda ilk yarida 5 bjkli yalniz kalmisti ceza sahasi icinde. attiklari kafayi gördünüzmü. Gelecegi fazla iyi görmüyorum arkadaslar. Tabiki bu benim düsüncem. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya yeter artik kavayi yiyecem buraya adam suraya adam halendir anlamiyorlar defans defans defans lucesku zamaninda adam nediyordu ilk isimiz gol yememek ondan sonra gol atmak........ | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Takım Ölü Ölü Ölü..... Iki Tane Yürekten, Canını Ortaya Koyarcasına Oynayan Adam Gördüm..! 1 - Toraman 2 - Zan Digerleri Faso Fiso... 8 Gün Kaldı.. Eğer Bu Takım 8 Gün Sonra Kupayı Cincona Verirse.. Ligede 4-5 Haftada HAvlu Atarız Benden Demesi.... Ayrıca Delgado İlk Maçından Bu Zamana Kadar Ufak Ufak iLerlemeler Var.. Sergen Kadar Yetenekli Sergen Kadar Tecrübeli Olamaz Fakat Eziklerin Alex'inden 2-3 Kat Daha İyi İş Yapar..! Takımın Toparlanması Lazım.. Berbat Top Oynuyoruz.. Rezillik Bu... Son 8 Gün..! Şimdi Sabır..! 8 Gün Sonra Ya Alkış.. Yada Sitem..! Saygılar..!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | her sene yeni teknik direktör, her sene yeni oyuncular, her sene sampiyonluktan cooook uzak ligi bitirmek, her sene büyük hayal kirikligi. yildirim demirören yönetiminin kisa özeti budur!
__________________ BJK TV'DEN NEFRET EDIYORUM. BÜYÜK BESIKTAS KÜLÜBÜNE LAIK BIR TV DEGIL!!! | ||
| |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Transfer topicine bak bakalim kac tane futbolcu istemis forumdakiler. Besiktaslilikta bu herhalde, her sene yeni takim! Bu genclerle 5 sene takim tamam diyorlar. bakalim gelecek sezon kac tane futbolcu alacagiz, kis tatilindekiler haric ... | |||
| |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Dogru diyorsun. Ya kardesim ibo toraman sanki yattaranin yerinde, yani sag forvet gibi , bakide sol forvet gibi oynuyo. Sag taraf toramana ayitse isimiz var haaa. Kanatsiz Kartal Ucmazzzzzzz!!!! | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | Alıntı:
neresi çalışıyor ki?
__________________ Besiktas JK . | |||
| |
| | #10 | ||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | DElgao 5 mil é luk oyuncu deıl arklar ... acıkcasi kazık yedık ... tiganın istedigi oyuncuların cogunu aldı yonetım ama boş oynayamıyorlar kardesım...Ben acıkcası biraz umutsuzluga kapıldım...
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |