![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana istemiyo , hakli da , eger disiplin ilk planda ise yattara alinacak son futbolcudur
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar zaten gilberto robert ve ze roberto yu alamıcaz roberti biz almıcaz gorursunuz yatttarayı ise tigana istemez bence yonetim alır ama tigana aldırmaz yattara trabzonu kucumsediginden oynamıo ve ayrılmak için hep sorun yaratıo eger yattaraya biz veya avrupadan(mesela italyadan ispanya gibi vs )ciddi teklif gelse adam bir dakka durursa fenerli olayım ama tigana yarın deseki yattarayı istiom yattara perşembe gunu beşiktaşta olur bu kadar nettir | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
yeni geldim buraya..forumda yazılanları okudum..derdimiz hep aynı.hepimiz kanat sıkıntısından bahsetmisiz..ama turkiyede yattara var...kanat için dunyada ondan etkilisini bu paraya bulamassınız.gercek bir kanat adamı..izmirdeki trabzon besiktas macını izledim.bizim adamlarımızın yattara karsısındaki caresizligi inanılmazdı..her macını izlerim trabzonun.yattarayı cekin fatih tekke 1 milyon dolar etmez..bobo kiraya verilip yattara ve serginho alınabilir..benim fikrim bu tabi..katılır yada katılmazsınız..ancak tıgana sorunlu diye lanse edilen yattarayı rahat dizginler...tesekkurler | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | agzına saglık..yattarayı tigana istememiş galiba ama..onun hakkında tam bir fikre sahip oldugunu dusunmuyorum tıgananın..alınabilse bizim ronaldinhomuz olur..hem takım oyuncusu hem sov adamı..inonudeki taraftarları ne hale getirecegini dusunemiyorum.izmirdeki macın goruntuleri youtube.comda var..inanılmaz gercekten..gercekten caresizlerdi.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |