![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
BU ARADA BEN BURADAKİ KİMSENİN BEŞİKTAŞLILIĞINDAN ŞÜPHE DUYMUYORUM.SENİN DE BÖYLE DÜŞÜNMENİ İSTERİM.BEŞİKTAŞLILIĞIM KONUSUNDA HİÇ KİMSEYE EN UFAK BİR LAF ETTİRMEM.BU BANA YAPILMIŞ EN BÜYÜK HAKARETTİR. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (12-07-2006 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #33 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bak kardeşim önce insanların görüşlerine saygı duymayı bir öğren.Sen bayılıyor olabilirsin Gökhan Zan'a,ama ben beğenmiyorum.Geçen sene hedefimiz 3.lüktü G.Zan oynar belki.Ama bu takımın bu sene hedefi lig ve kupa şampiyonluğu,uefa'da en az çeyrek final'dir.Bu da çok kolay başarılacak bir şey değildir.Gökhan Zan geçen sene 5 maçta bir sakatlandı.Bu sene sürekli sakatlanan bir oyuncuya emanet etmeyi düşünüyorsak savunmayı işimiz var.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O kadar iyi biliyorsan Gokhan Zan'in gecmisini takip etseydin, ondan evvel hic de fazla sakatlanmamisti, sadece gecen sene sanssizliklar yasadi. Ayrica sen Koray'in yanlislikla Gokhan'in burnunu kirmasinda kronik birsey goruyorsan ben birsey diyemem, zaten en onemli sakatligi o olmustu, gelecek sene hic de o kadar fazla sakatlanmaz, merak etme.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bugün fotospor gazetesinde brezilyalı caçapa adında lyon formasını giyen defans oyuncusuyla ilgileniyomus bjk..tabi haber ne adar dogru bilinmez çünkü tam arka sayfasında da son çare nedved diyor gazete ![]() ![]()
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |