![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence sol kanattan ve defanstan önce bi sağ kanat düşünülmeli.sol kanat bi şekilde i.akın ile halledilebilir ama sağda ali güneş ve ali tandoğandan başka alternatif yok.nobrenin gol atmasını istiyorsak kanatlardan içeri kateden ve orta yapan oyuncu lazım.sizce ? | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sola Kesinlikle Iyi Bir Adam şart .yoksa Ibrahim üzülmez(kendisini çok Severim) Bize çok şaç Baş Yoldurur.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Muhtesem, artik sahada yerden kalkmayan bir Ibrahim Akin goruruz ve Gokhan Zan ve Ibrahim Toraman tribunde oturur artik. Yine gecen seneki gibi rakiplerimiz kadar gol yeriz, ama onlardan yine 30 gol eksik atariz ve 3. oluruz, cok guzel. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tüm İbrahim Akın düşmanlarına rağmen ben ona inanıyor ve güveniyorum.İbrahim Akın şu anda bu ülkenin en iyi sol kanadı ama Tigana onu santrafor oynatıyor.İbrahim Akın sırtı dönük bir oyuncu değil.Dribbling yeneteği olan bir futbolcu.Sol kanatta oynasa sürati ve şutlarıya uçurur bizi...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ibrahim Akin'in nerde dripling yetenegi var? Adam yerden kalkmiyor, topla surekli kavga ediyor, teknigi cok yetersiz. Tek arti yani muazzam sut cekmesi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
onur ilk defa sana katılıyorum
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |