![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence sol kanattan ve defanstan önce bi sağ kanat düşünülmeli.sol kanat bi şekilde i.akın ile halledilebilir ama sağda ali güneş ve ali tandoğandan başka alternatif yok.nobrenin gol atmasını istiyorsak kanatlardan içeri kateden ve orta yapan oyuncu lazım.sizce ? | ||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sola Kesinlikle Iyi Bir Adam şart .yoksa Ibrahim üzülmez(kendisini çok Severim) Bize çok şaç Baş Yoldurur.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de izledim o programı büyük bi ihtimalle fransız olacak inşallah maluda olur http://www.youtube.com/watch?v=QNzdgXEhzzo
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | valla çok süpriz falan beklenmesin bence...o kadar yıldız bekledik,eğer birazcık beğenilseydi son yabancı hakkı robert olarak kullanılcaktı yani bisde yıldız falan görmicektik(zaten yıldıza gerk yok)...yine böle bi durum olabilir,yani yönetimin aklında yıldız almak yoktur büyük ihtimal...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |