![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | i.akın bu sene knıdını tigana'ya çok iyi göstermesi lazım..onun yerine alıck iyi oyuncular var..idmanlara bkılırsıda digerleri i.akın dan şimdilik on planda
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet kranjcar doğru söylüyor eziklerde kim varki zaten kanat adamı onlarda bundan sıkıntılılar bizim göbek tamam bide kanatları halledersek değmeyin keyfimize
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk for ever demiski : "Ibrahim Akin bence ancak Delgado'nin yedegi olabilir, henuz ilk onbir icin bence yeterli degil. Zaten Ibo Akin en iyi 10 numarada serbest olarak oynar. Forvet oynasa markajdan cikamaz, sol kanatta ise oynayamaz, cunku dripling yetenegi yok ve hizli degil. En iyisi forvet arkasinda oynayacak, bol bol bos alan bulacak, pas atacak, sut cekecek, anca oyle verimli olabilir bence." ibrahim akina nasil driplingi yok ve nasil suratli degil diyorsun anlamiyorum. adam super dripling yapiyor ve bence en onemli ozelligi topu ayagina alir almaz cok hizli birsekilde direk kaleye yonelmesi ve driplingleri. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |