![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haklı olmak cok guzel bi duygu insallah sende bigun tadarsın ya cok ii bi oyuncu dedigin adam bumu ya cocuk bu daha cocuk daha cok pişmesi lazım sen simdi bunu messi ile C. ronaldo ile hatta N. şahin ilede bir tutarsın Saten bi tek wenger topcudan anlıyor o yanındakı menejerleri olmaza wenger bi hıc kımı cıkarmıs bugune kadar alt yapıdan yada kımı sokmus klube adam paf takıma 20 kısı cagırıyor arada bi fabrekas felan cıkıyor oda zaten yanlıs hatırlamıyorsam barca kökenli Bide birader kardes gibi sözcukleri bana karsı kullanmasan yanlıs anlama sana karsı bi tavrım yok ama sevmiyorum iste ayrıca ben senin fikirlerine saygılıyım sende benımkılerine olursan sevinirim!! | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Wenger'in çıkardığı adamlar: 1)Emmanuel Eboue 2)Kolo AbibToure 3)Wiesen Lauren 4)Cesc Fabregas 5)Gael Clichy 6)Ashley Cole....................... Son olarak da Samir Nasri çıkacak...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | göruntulere aldanmamak lazım dunyada bunun gibi çok oyuncuyu vardır bunlar sırf yapmış olduğu iyi hareketler çok iyi olsa real madrid falan değilde en azından lyon görürdü
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] Konu cehennem disco tarafından (12-07-2006 Saat 08:28 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |