![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Adı: Anderson Luís de Carvalho "NENE" Doğum yeri: Jundiaí/SP Doğum tarihi: 19/07/81 Pozisyon: Sol açık/Forvet Kulübü: Alavés (İspanya) ![]() Kontrat bitişi: 2005 Haziran Boy: 1,81m Kilo: 73kg Ayakkabı no: 40
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (12-07-2006 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #64 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
BJK-V.Manisa:3-1 BJK-Zenit:1-1 Sivas-BJK:1-3 BJK-Samsun:3-2 BJK-A.Gücü:4-1 İyi dediğin Gökhan Zan'ın toplam oynadığı maç sayısı bu kadardır zaten Ayrıca benim bildiğim Beşiktaş taraftarını diğer taraftarlardan ayıran şey vefa duygusudur.Beşiktaş için hardal tanesi kadar mücadele veren her insana hakettiği göstermiştir bu taraftar.Benim Beşiktaşlı olmamın en büyük nedenlerinden biri budur.Senin de bu duyguları hatırlamanı isterim...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #65 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #66 | |||
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #67 | |||
![]()
![]() |
![]() | #68 | |||
1)ZALAD---ŞAMPİYONLUĞU G.SARAY'A SATMIŞTIR. 2)TÜMER METİN---KENDİSİNİ VE BJK'Yİ PARA KARŞILIĞINDA SATMIŞTIR. 3)SOULEYMANE YOULA---BÜYÜK BJK TARAFTARINA FB TARAFTARINI ÖRNEK GÖSTERMİŞTİR. 4)ADEM DURSUN---TARAFTARA KÜFÜR ETMİŞ VE G.ANTEP'E GİTTİĞİNDE FB'Lİ FUTBOLCULARIN PEŞİNDEN KOŞUP FORMALARINI İSTEMİŞTİR. 5)ALPAY---KENDİSİNİ YARATAN KULÜBE YAPMADIĞI SAYGISIZLIK KALMAMIŞ VE BİZİ 500 MİLYAR İÇİN SATMIŞTIR. BU FUTBOLCULAR KİŞİLİKLERİ ZAYIF VE SATILIK İNSANLARDIR.BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI VE CAMİASI ASLA BU OYUNCULARI AFFETMEYECEKTİR...
![]() |
![]() | #69 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Adem Dursun ve Youla orneklerinde ilk olarak tepki yemislerdi taraftardan ve ondan sonra kendi tepkilerini koymuslardi. Oyle demogoji yapmaniza gerek yok, yarin oburgun Ibrahim Toraman kotu oynasin o da kufur yer...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Topic i ben açtım.Ama dediğim gibi ben fm'den görüp de oyuncu yazmadım buraya.İzlemediğim oyuncuyu yazmam burada.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |