28-05-2008, 17:24
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: lepido´isimli üyeden Alıntı
eğer kararlarında ciddilerse tribündeki taraftar profili açısından olumlu bir adım oldu, zaten son zamanlarda özellikle beşiktaş taraftarlarının yoğun eleştirilerine verecek cevapları kalmamışlardı, çünkü herşeyiyle haklıydı o beşiktaşlılar ve böyle bir karar çıktı, sorun olmaz, büyütmeyeyse hiç gerek yok, o gruba sempati duyanlar açısından kapatılması üzücü olabilir ama bunu dile getirirken tüm beşiktaşlıları kastetmemek gerekir, beşiktaşlı olmama o grup neden olmadı, tribünlerde yarardan çok zararları olduğunu düşündüm hep ve bu kararları da öyle sanıyorum ki ben ve benim gibi düşünenleri pek ilgilendirmedi, ilgilendirmemeli de, kulübe destek vermek farklı değerlendirilmeli artık...
ama öyle sanıyorum ki bu kararlarından geri döneceklerdir, yeni yapılması düşünülen stad projesi dolayısıyla bir süre pek sesleri çıkmayacağından dolayı, bu süreyi bir pasif olarak geçirip yeni stata tekrar yer kapma yarışına gireceklerini düşünüyorum, umarım haksız çıkarım da bu kararlarında hakikaten ciddilerdir, tabi o zaman kadar en az bilgili yönetimi zihniyetinde bir yönetim kurulu beşiktaş'ın başına geçtiğinde ise zaten aktif olsalar da öyle bir rehlike söz konusu olmayacaktır... | SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN ÇARŞI BU DURUMA GELDİ YAAA .. SENİN NE YARARIN OLMUŞKİ CARSIDAN BESİKTASA .... ZARARI OLMUŞ HAYATINDA KAC KEZ ONLAR KADAR BİRSEY YAPTINDA GELİP BURDA ATIP TUTUYORSUN ..
__________________ |
| |