![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş’a transferi konuşulan Nuri Şahin kendi web sitesi Nuri Sahin adresinden bu söylentilere yanıt verdi. Nuri’nin açıklaması şöyle: Merhaba, Geleceğim hakkındaki çıkan bazı dedikodulardan dolayı açıklama yapmak istedim. Bildiğiniz gibi Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor. Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından başka bir kulüple sözleşme imzalayacağıma dair söylendiler yer alıyor. Bu haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Eğer hakkımda bir gelişme olursa bunu benim kendi sayfamdan öğrenebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşça kalın. Nuri Şahin MARATON.COM.TR ÖZEL NOT: Bugün ulaştığımız Beşiktaş menajeri Sinan Engin, bu transfer hakkında "Nuri'yle daha önce bir görüşmemiz olmadı ancak bugün olabilir" demişti.
__________________ béşíktáşım háýát śéńśíń, düńýám śéńśíń, héŕşéý śéńśíń, géléćékśé tüm áćıláŕ bíź háźıŕıź śéńdéń gélśíń, bú śévdádáń váź géçéŕśék, álláh bélámıźı véŕśíń... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/64088-nuri-sahin-transferi-tek-baslik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-06-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |